Bale, Butler, Freeman, Austin i ostale filmske zvijezde priuštiti će vam još jednu napetu subotnju filmsku večer!

Vitez tame: Povratak - Bruce Wayne je stariji, nakon osam godina izbivanja ni njegova fizička sprema nije onakva na kakvu smo navikli, a negativac nikada nije bio brutalniji…. No, ipak Batman (Christian Bale) izlazi iz svoje jazbine i bori se za svoj grad jer zločinci su ovoga puta oštriji no ikada… Bane (Tom Hardy) i Catwoman (Anne Hathaway) poigrat će se s njegovim umom i iskušati sve njegove granice….

Osuđeni - Jack Conrad (Steve Austin) u korumpiranom zatvoru smještenom u Srednjoj Americi čeka izvršenje smrtne kazne. Tajkun i okrutni šef u svijetu zabave, Ian Breckel (Robert Mammone) nudi Conradu posljednju priliku za pomilovanje. On otkupljuje Conrada i ostalih devet osuđenika na smrt te ih prisili da sudjeluju u novom televizijskom reality showu. Igra je jednostavna, natjecatelji su odvedeni na pusti otok na kojem su postavljene kamere te im je rečeno da se moraju ubiti ili će sami biti ubijeni u sljedećih 30 sati.

RocknRolla - Ova akcijska komedija nas vodi na opasnu vožnju u svijet kriminala u Londonu u kojem su nekretnine zamijenile drogu na mjestu najunosnijeg tržišta, a kriminalci su poduzetnici s najviše entuzijazma. Svi koji žele postati dio toga svijeta, od sitnoga kriminalca One Twoa (Gerard Butler) do sumnjiva ruskog milijardera Jurija Omaviča (Karel Roden), moraju posjetiti jednog čovjeka: Lennyja Colea (Tom Wilkinson).

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju