"Sherlock Holmes" i "Luzeri" filmske su poslastice koje će vas ove subote zadržati uz program Nove TV!

Sherlock Holmes - Sherlocka Holmesa (Robert Downey Jr.) proslavilo je pronalaženje istine u najsloženijim misterijima. Uz pomoć doktora Johna Watsona (Jude Law), Holmes hvata zločince svih vrsta oslanjajući se na svoju genijalnu moć zapažanja i zaključivanja te sirovu snagu. No, sada se iznad Londona sprema prijetnja s kakvom se Holmes nikad prije nije suočio i upravo izazov kajeg je cijelo vrijeme tražio. Nakon niza brutalnih ubojstava, Holmes i Watson u posljednji čas spašavaju najnoviju žrtvu i razotkrivaju ubojicu, lorda Blackwooda (Mark Strong)… No tu priči nije kraj…

Luzeri - Snimljen prema popularnom stripu, akcijski film ´Luzeri´ je napeta priča o dvostrukoj prijevari, članovima elitne specijalne postrojbe koji su poslani u bolivijsku džunglu u opasnu misiju. Prevareni, nasamareni i ostavljeni, odlučuju se osvetiti. Moraju ostati strogo skriveni dok traže neprijatelja koji im je smjestio. Jeffrey Dean Morgan, Zoe Saldana, Chris Evans, Idris Elba i Columbus Short čine tim, a hvaljeni glumac Jason Patric glumi moćnog neprijatelja, agenta CIA-e koji je potpuno poludio. Redatelj filma je Sylvain White, a producenti Joel Silver (´Matrix´) i Oscarom nagrađeni Akiva Goldsman (´Ja sam legenda´).

Gabriel - Priča o stoljećima staroj bitki između dobra i zla za posjedovanje izgubljenih duša protjeranih iz čistilišta. ´Gabriel´ je priča o arhanđelu koji se bori vratiti svjetlost u čistilište – mjesto u kojem vlada tama – te spasiti duše stanovnika grada.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju