Dok „Bijeg“ ide prema svom kraju i obećava rasplet pun uzbuđenja, serija „Kad lišće pada“ tek se polagano zahuktava. Što vas očekuje danas i sutra, pročitajte u sljedećem članku!

BIJEG

44. epizoda - 18. kolovoza
Jusuf pokuca na majčina vrata. Suhejla je presretna. Mithat želi da mu Sema oprosti. Lale se konačno suoči s Jusufom.
45. epizoda - 19. kolovoza
Zejnep saznaje kako je Mustafa pobjegao. Halil kaže da se on sa Menekše želi preseliti u Bosnu. Halil kaže da će za Menekše skočiti s mosta u Mostaru…

KAD LIŠĆE PADA

53. epizoda - četvrtak 25. kolovoza
Fikret prvi put nakon toliko mjeseci spava u roditeljskoj kući i sad u vlastitoj sobi, pred krevetom koji je pripremljen da u njemu spavaju ona i Tahsin, mora donijeti odluku. Ta odluka zapravo je korak prema novom životu. Put u Istanbul ispao je dobro za sve, ali kada dođe vrijeme povratka u Adapazar, za Fikret će taj oproštaj biti još teži. Ubrzo nakon povratka gđa Dževrije počet će pokazivati svoje pravo lice. S druge strane Ferhunde, Ševket i Lejla prihvaćaju poziv g. Jamana i odlaze na farmu da ondje provedu ostatak dana. Ondje su i odvjetnik Džan i njegova žena Oja. Oja ranije ode kući, a Džan želi ostati zbog Lejle. Ostatak dana traži priliku da nasamo razgovara s Lejlom i oni se sve više zbližavaju. Ševket i Ferhunde sklope nova prijateljstva. Ševket za društvo Jamanu sjeda na partiju karata za naizgled nevin stol i prepušta se igri nesvjestan novca koji se ondje vrti. G. Ali Riza i gđa Hajrije nakon Fikretina odlaska osjećaju prazninu i da bi vidjeli mjesto na kojemu Nedžla živi, dolaze u pansion kao gosti. Na povratku ih očekuje ružno iznenađenje.
54. epizoda - petak 26. kolovoza
Ševket je zaglibio u močvaru duga, a sada je na rubu da upadne u kandže kocke. Nedžla je pak u prstenu koji se sužava. Lejla je pod pritiskom Ferhunde koja je svjedok njezina zbližavanja s Džanom. Lejla je prvi put sama donijela odluku i mirna je. G. Ali Riza potpisao je ugovor s novom izdavačkom kućom i ovoga se puta mora suočiti sa svojim zdravstvenim problemima. Fikretina sramežljivost uzrokovala je nesporazume. Tahsin počinje misliti da se uzalud ponadao. Oguz je ranjen u zatvoru i odveden u bolnicu i ne razmišlja ni o čemu osim osveti. Ferhunde je doznala za Oguzov bijeg i zbog toga gubi san. Ferhundeino ime prvo je na Oguzovu popisu za osvetu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju