Večeras na našem programu pogledajte treći dio, a prije toga saznajte sve o čitavom serijalu!

Serijal „Gas do daske“ bilo bi najpravilnije opisati kao sjajne akcijske komedije, pune humora i vica, koje filmu donose glavni glumci Jackie Chan i Chris Tucker. Jasno, zasluge za uspjeh filmova idu svakako i redatelju Brettu Ratneru.

Prvi Rush Hour snimljen je prije 14 godina, te je odmah osvojio simpatije gledatelja širom svijeta. Tome u prilog najbolje govori zarada, koja je dosegla vrtoglavih 244 milijuna dolara. Za rolu detektiva Jamesa Cartera, prvotno su bili razmatrani Dave Chapelle i Martin Lawrence, ali je ona ipak na kraju otišla Chrisu Rocku. Za drugog detektiva prvi je izbor odmah bio Jackie Chan, čiji je veliki fan i sam redatelj.

Nastavak je snimljen 3 godine poslije, te je na kino blagajnama diljem svijeta polučio još veći uspjeh sa zaradom od 347 milijuna zelembaća (više i od trećeg dijela)! Dio ovog filma sniman je u Chanovom rodnom Hong Kongu. Tucker je imao zanimljive dogodovštine tijekom snimanja, s obzirom da ga je tamošnje stanovništvo stalno zaustavljalo na ulici misleći da je NBA zvijezda Kobe Bryant. Zanimljivo je i da u filmu glumi on Cheadle, koji je pristao glumiti jedino ako budu prihvaćena njegova dva uvjeta: da govori kineski i da se tuče s Chanom.

I prvi i drugi dio, dostupni su na našem servisu OYO.hr.

Treći dio, kojeg večeras imate priliku gledati na našem programu, premijeru je doživio 2007. godine, a diljem svijeta zaradio je velikih 258 milijuna dolara. U njemu je ulogu odigrao i poznati redatelj Roman Polanski, a radnja filma je smještena u Pariz.
Iako se pričalo i o četvrtom dijelu, on za sad još nije ugledao svjetljo dana, iako je njegovo snimanje u budućnosti sasvim izvjesno!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju