Večeras pogledajte izvrsni akcijski film "Otok", u kojem ovo dvoje glumaca igraju glavne uloge. Također, njihovi filmovi su dostupni i na OYO.hr, a vi saznajte koji su to!

U dobrom društvu - Dan Foreman (Dennis Quaid) ponosni je pater familias četveročlane obitelji, ugledni pedesetogodišnji poslovnjak. Carter Duryea (Topher Grace) je mladi manager u usponu. Cilj mu je namlatiti puno love, zasjesti na neko šefovsko mjesto i možda jednog dana otkriti crveno 'S' na plavoj potkušulji.

Dnevnici jedne dadilje - Annie Braddock (Scarlett Johansson) nedavno je diplomirala na njujorškom sveučilištu i njena majka (Donna Murphy) želi da nađe ugledan posao. No, kada spasi petogodišnjeg dječaka Grayera (Nicholas Reese Art), kojeg umalo pregaze u Central Parku, ponuđen joj je posao dadilje.

Muškarci koji bulje u koze - U komičnom pogledu na događaje iz stvarnog života koji su gotovo nevjerojatni, reporter otkriva tajno krilo američke vojske prateći zagontenog operatera Specijalnih postrojbi na zapanjujućem zadatku.Reporter Bob Wilton (Ewan McGregor) u potrazi za velikom pričom susreće Lyna Cassadyja (George Clooney), čovjeka iz sjene, koji tvrdi da sudjeluje u eksperimentalnoj američkoj vojnoj jedinici.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju