Ovaj put preporučamo komediju „Ubojice“ u kojoj glavnu ulogu igraju Ashton Kutcher i Katherine Heigl, te triler „Kutija“, gdje briljira prelijepa Cameron Diaz!

Ubojice - Ljepša polovica ovog glumačkog dvojca, Katherine Heigl, u filmu utjelovljuje mladu djevojku Jen Kornfeldt koja je nakon nedavnog prekida potpuno razočarana u ljubav i ne vjeruje da će ikada naći čovjeka svog života. Ipak, pridruživši se roditeljima na putovanju po Azurnoj obali, upoznaje svog princa na bijelom konju, mladog i zgodnog Spencera Aimesa (Ashton Kutcher). S njim počinje vezu te joj se nakon tri godine ostvaruju snovi koja nije mogla ni zamisliti, lijepi i idilični. Takav život žive sve do Spencerovog 30. rođendana kada se odjednom nađu u situaciji opasnoj po životu zbog Spencerove prošlosti koja je za Jen ipak ostala tajna. Naime, on joj nikad nije htio priznati da je nekad bio međunarodni špijun. Ipak, Jen će sve napraviti da uspostavi više povjerenja između njih dvoje, a hoće li u tome uspjeti najbolje je da provjerite u videoteci Nove TV!

Kutija – Norma (Cameron Diaz) i Arthur (James Marsden) nastupaju u ulozi bračnog para čiji život baš i ne ide kako su zamislili. No, pronalazak jedne naizgled obične kutije njihove će sudbine još dodatno zakomplicirati. Naime, pritiskom gumba koji se nalazi na njoj riješiti će se svi njihovi novčani problemi, no pritiskom na gumb će izazvati i smrt neke njima nepoznate osobe… Film se temelji na istoimenoj knjizi Richarda Mathesona koja je objavljena sedamdesetih godina.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju