Stigla je još jedna subota i još jedna adrenalinska noć na našem programu. Ovaj put uživajte u vrhunskim naslovima kao što su „Bljesak“, „Pokojni“ i „Cop Land“!

Bljesak - Policijski detektivi Jack Cole (Steven Seagal) i Jim Campbell (Keenen Ivory Wayans) nemaju gotovo ništa zajedničko. Jack je prebačen u Los Angeles kako bi pomogao policajcu Jimu Campbellu da razriješi slučaj niza brutalnih ubojstava. Prisiljeni raditi zajedno kako bi uhvatili zloglasnoga serijskog ubojicu, samotnjak i ljubitelj vratolomija Cole i nestrpljivi i sposobni brbljavac Campbell moraju zaboraviti svoje različitosti ili umrijeti. Jackova bivša žena i majka njihovo dvoje djece je također ubijena te slučaj za ovog policajca postaje osoban. Svaki pravi ljubitelj akcije rezervirati će svoje vrijeme za gledanje ovog filma, jer u njemu nastupa majstor akcije, jedan jedini i neponovljivi, Steven Seagal!

Pokojni – Film večeri, a možda i mjeseca je kriminalistička drama ovjenčana s nekoliko Oscara, jednostavnog naziva, „Pokojni“. Nicholson, DiCaprio, Damon, Wahlberg i ostale zvijezde pod redateljskom palicom velikog Martina Scorsesea (dobio Oscara upravo za ovaj film), u ovoj priči o mafiji briljiraju puna dva i po sata koliko film traje. Radnja filma nas vodi u Boston (iako je većina scena snimljena u New Yorku, radi financijskih razloga) gdje se tamošnja policija sprema iskorijeniti organizirani kriminal. Mladi policajac Billy Costigan (DiCaprio) mora se infiltrirati u mafijaški sindikat i pridobiti povjerenja mafijaškog bossa, Franka Costella. Na način koji razmišlja policija, razmišlja i Costello, te on šalje mladog kriminalca Colina Sullivana (Damon) da se pokuša ubaciti među policajce i postane doušnik. Ipak, u jednom trenutku i policajcima i kriminalcima postane jasno da u svojim redovima imaju „krticu“, te počinje utrka između Costigana i Sullivana u otkrivanju onog drugog s ciljem spašavanja vlastita života…

Cop Land - Odlični Sylvester Stallone u ulozi atipičnoj za njega, onoj počasnog policijskog šerifa Freddyja Heflina koji nikad nije mogao postati „pravi“ policajac zbog oštećena sluha. Policajce oko sebe doživljava kao uzore, te se cijeli život divi njihovom osjećaju za pravdu. No, kada istražitelj Moe Tilden (De Niro) sljedeći trag korupcije dođe i do Freddyjeva gradića, ovaj shvaća da su njegovi dojučerašnji uzori zapravo nepošteni policajci nedostojni obavljanja posla… U filmu uz Stallonea i De Nira glume još dvojica iz holivudske prve lige, Harvey Keitel i Ray Liotta.


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju