Na našem programu uzbuđenja se i dalje nastavljaju, a za njih je ponovo zaslužna još jedna adrenalinska noć!

Oceanovih dvanaest – Drugi dio odlične priče o bandi profinjenih kradljivaca pokazuje kako svaki dug kad tad mora doći na naplatu. Prošle su tri godine otkad je Danny Ocean (George Clooney) sa svojom ekipom, koju je predvodio Rusty Ryan (Brad Pitt) izveo jednu od najunosnijih pljački u povijesti. Njegova ekipa koja se sastojala od ambicioznog džepara Linusa Caldwella (Matt Damon), stručnjaka za eksplozive Bashera Tarra (Don Cheadle) te stručnjaka za provaljivanje u sefove Franka Cattona (Bernie Mac), opljačkala je poduzetnika Terryja Benedicta (Andy Garcia) i to do zadnjeg novčića tako da su provalili u neprobojni sef u Las Vegasu. Oni su podijelili 160 milijuna dolara, a svaki od jedanaestorice nastojao je živjeti mirnim i normalnim životom. Nakon što netko prekrši prvo pravilo i otkrije Benedictu pravu tajnu miran život više ne dolazi u obzir. Sada on želi svojih 160 milijuna dolara natrag, i to s kamatama, a čini se kako i Benedict nije jedina moćna osoba koja traži Oceanovu bandu.Kako će se cijela situacija na kraju rasplesti, provjerite od 20 sati na programu Nove TV!

Smrtonosna igra – Filmovi o serijskim ubojicama oduvijek su visoko kotirali u holivudskom svijetu, tako da ni ovaj nije iznimka. Doktorica Grace Mitchell (Madchen Amick) je postala sljedeća moguća žrtva psihotičnog serijskog ubojice koji ubija žrtve koje igraju igricu na internetu. Detektiv Nick Roos (Lou Diamond Phillips) istražuje taj slučaj te otkrije kako je tajnovita doktorica Grace nekako povezana sa svim žrtvama. Hoće li Roos uspjeti istražiti i raščistiti slučajeve ili je ubojica neuhvatljiv saznajte nakon „Oceanovih dvanaest“.

Zora očajnika – Kada pogledate glumce ovog filma, vjerojatno će to biti dovoljan razlog da i njemu date priliku. Mac Mckussic (Mel Gibson) je diler droge koji se želi vratiti na pravi put. Njegov stari i najbolji prijatelj Nick Frescia (Kurt Russell) sad je policajac sa zadatkom da ga dovede pred lice pravde. Maca jako privlači Jo Ann (Michelle Pfeiffer), vlasnica elegantnog restorana. Nick se približi Jo Ann u pokušaju da bolje upozna Macove dilerske planove i veze s meksičkim dilerom Carlosom za kojeg policija vjeruje da dolazi u grad susresti se s njime. Jo Ann uspije šarmirati i Nicka te je njegovo prijateljstvo s Macom sad ugroženo...


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju