Ovu vruću ljetnu subotu provedite uz najbolji program u zemlji, onaj Nove TV, koji vam i ovaj put donosi tri vrhunska filmska uzbuđenja!

Ultraviolet – Prvi film večeri nas vodi u ne predaleku budućnost, točnije na kraj 21. stoljeća. Svjedočimo da potreba za vojskom i dalje postoji, no problem je nastao kad su znanstvenici zabunom umjesto supervojnika, proizveli genetski virus koji ljude pretvara u Hemofage. Jedna od onih inficiranih virusom je i prelijepa Violet (Milla Jovovich), no ona se odlučno suprotstavlja totalitarističkom diktatoru koji želi iskorijeniti njeu vrstu s obzirom da smatra kako su Hemofazi inferiorna vrsta koju treba uništiti. Da li će Violet pronaći dovoljno sljedbenika i snage da uspije u očuvanju Hemofaga, provjerite od 20 sati na našem programu.

Nestali zarobljenik – Ovu izvrsnu dramu u prvom redu nosi oskarovka Reese Witherspoon, koja nastupa u ulozi Isabelle, supruge cijenjenog egipatskog znanstvenika koji iznenada nstane na putovanju prema Washingtonu. Isabelle otputuje u glavni grad Sjedinjenih država, no tamo doznaje da je njen suprug uhićen pod sumnjom za sudjelovanje u terorističkim akcijama. Saznaje i da se trenutno nalazi na nekoj tajnoj lokaciji gdje je podvrgnut maltretiranju i okrutnom postupanju, a najviše je šokira činjenica kako se sve te stvari događaju uz dopuštenje američke vlade...

Mortal Kombat – Uradak napravljen prema istoimenoj igrici, vrlo je brzo stekao svoje poklonike i u svijetu filma. Vladar Outworlda čvrsto je odlučio pokoriti kraljevstvo Zemlje. Kako bi to i postigao mora pobijediti u deset uzastopnih Smrtonosnih turnira. Vladarov vrač Shang Tsung (Cary-Hiroyuki Tagawa) doveo je Outworld do devet pobjeda. Jedino što sada stoji između Zemlje i vladareve zle sile su tri čovjeka: Liu Kang (Robin Shou), koji na turnir dolazi osvetiti bratovu smrt, Sonya Blade (Bridgette Wilson), policajka koja se na brodu nađe tražeći ubojicu svog partnera, te Johnny Cage (Linden Ashby) egoistična filmska zvijezda. Lord Rayden (Christopher Lambert) morat će naučiti svoju trojicu ratnika da duboko u sebi pronađu moć kojom će pobijediti Shang Tsunga i spasiti budućnost kraljevstava Zemlje.


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju