Još jedna subota i još jedna nuzbudljiva adrenalinska noć na programu Nove TV!

Čuvari zakona – Savezni šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) u potrazi je za bjeguncem, osumnjičenikom za dvostruko ubojstvo. Nakon pada aviona koji je prevozio zatvorenike u rijeku Ohio, Mark Sheridan (Wesley Snipes) iskorištava priliku te bježi. Bjegunac je zapravo bivši tajni agent koji sada postaje najtraženija pokretna meta u državi. Gerard kreće u lov za Sheridanom i obavezuje se da će tajanstvenog bjegunca privesti pravdi. S Gerardom i FBI –em kojeg predvodi John Royce (Robert Downey Jr.) za petama bivši agent mora saznati i tko je pravi ubojica kako bi dokazao svoju nevinost prije nego ga specijalni tim čuvara zakona ne uhvati. Gerard polako saznaje istinu tko je čovjek kojeg lovi, ali i Sheridan je sve bliži pravom krivcu za ubojstvo zbog kojeg je bio zatvoren.

Prljavi Harry – San Francisco se 1971. godine suočava s terorom manijaka poznatoga kao Škorpion. Škorpion napada nevine žrtve i traži otkupnine u porukama koje ostavlja na mjestu zločina. Inspektor Harry Callahan (Clint Eastwood), poznatiji kao Prljavi Harry među svojim kolegama zbog načina rješavanja ubojstava, dobiva ovaj slučaj koji mora riješiti sa svojim novim partnerom, inspektorom Chicom Gonzalezom (Reni Santoni). Igrajući se mačke i miša, Škorpion će pokušati pobijediti 'prljavog' policajca.

Ubojstvo po brojevima - Tijelo mlade žene pronađeno je u jarku u šumi blizu gradića San Benito u Kaliforniji. Detektivki Cassie Mayweather (Sandra Bullock) i njenom novom partneru Samu Kennedyju (Ben Chaplin) dodijeljen je ovaj slučaj koji na poprištu zločina ima malo dokaza. Zločin su počinila dva izuzetno inteligentna studenta koji smatraju kako je njihov djelo savršeno te da ih nikada neće otkriti. Svi dokazi upućuju kako je ubojstvo počinje slučajno, no Cassie ima osjećaj kako iza ovog zločina stoji pomno isplanirano ubojstvo. Nešto u vezi s ovim slučajem podsjeća je kada se morala pojaviti na saslušanju vezano za stari policijski slučaj.


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju