Uživajte u još jednoj adrenalinskoj noći uz akcijske junake na Novoj TV. Ne propustite ljepšu stranu akcije!

ŽENA MAČKA

Redatelj: Pitof
Glume: Halle Berry, Benjamin Bratt, Lambert Wilson, Sharon Stone, Frances Conroy,

U gradu Gothamu povučena i dobrodušna grafička umjetnica Patience Philips zaposlenica je Hedare Beautyja, goleme kozmetičke tvrtke koja upravo planira na tržište izbaciti revolucionaran proizvod protiv starenja. Kada Patience slučajno otkrije mračnu tajnu svog poslodavca, biva napadnuta i ubijena. Međutim egipatska mačka Mao, kojoj je Patience jednom spasila život, vraća joj uslugu tako što je oživi.

 

PUT OSVETE

Redatelj: Patrick Lussier
Glume: Nicolas Cage, Amber Heard, William Fichtner, Billy Burke, David Morse

Opaki bjegunac iz Pakla kojeg prati mračna prošlost, zagonetni Milton (Nicholas Cage), juri apokaliptičnom pustinjom u potrazi za Sotonskim kultom pod vodstvom Jonaha Kinga (Billy Burke) koji je ubio Miltonovu kćer i oteo dijete njegove kćeri. Ima samo tri dana da nađe dijete, uništi štovatelje kulta i zato vozi najbrže aute koje uspije ukrasti.

FINE MRTVE STRIPTIZETE

Redatelj: Jay Lee
Glume: Jenna Jameson, Penny Drake, Joey Medina, Shamron Moore, Robert Englund

U ne tako dalekoj budućnosti, vlada tajno ispusti virus u konzervativnom Sartreu u Nebraski koji se na kraju uvuče u podzemni striptiz klub. Virus se počinje širiti, pretvarajući striptizete u „Super Zombi striptizete“, što dovodi cure do razmišljanja trebaju li se prilagoditi novom „trendu“, makar to značilo da nema povratka.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju