Martin Lawrence, Steven Seagal i borci na spektaklu u Opatiji i ovu subotnju večer učinit će vam zanimljivom!

Kuća debele mame - Malcolm (Martin Lawrence) iskusni je agent FBI-a čiji se uspjeh temelji na velikom talentu za prerušavanje. Ovaj put su on i njegov partner John (Paul Giamatti) dobili zadatak da uhvate opakog pljačkaša banaka i odbjeglog zatvorenika Lestera (T.D. Howard). Ključ za njegovo hvatanje leži u bivšoj djevojci Sherry (Nia Long) za koju se sumnja da je surađivala u pljački i krije novac. Više o filmu.

Na smrtonosnoj zemlji - Aegis Oil upravlja naftnom rafinerijom i nekoliko naftnih platforma na Aljaski. Otkupili su prava na naftu od mjesnih Eskima prije 20 godina, ali izgubit će ih ako rafinerija ne započne s radom do određenog roka. S još 13 dana do predviđenog početka rada i milijunima dolara na kocki, tvrtka pokušava uštedjeti koristeći lošu opremu. Više o filmu.

FFC Opatija: Superfinale - Zaista iznimno zanimljivu borilačku 2014. godinu Nova TV završava prijenosom superfinala Futuresa FFC-a u Opatiji. Ove godine kroz Futures prodefiliralo je gotovo 250 boraca, a u subotu ćemo gledati najbolje u kategorijama slobodne borbe i kickboxinga. Više o događaju.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju