Subotom navečer na našem programu nema kompromisa! Noć adrenalina je ponovno puna akcije kojoj nitko ne može odoljeti! Ovisnici o adrenalinu- budite spremni!

UKRADENI IDENTITET

Glume: Liam Neeson, Diane Kruger, January Jones, Aidan Quinn, Bruno Ganz

Nakon automobilske nesreće koju je proživio, dr. Martin Harris (Liam Neeson) budi se u Berlinu te otkriva kako ga vlastita supruga (January Jones) ne prepoznaje, a netko je preuzeo njegov identitet. Vlasti mu ne vjeruju i progone ga misteriozni ubojice te se nađe u bijegu potpuno sam i napušten. Jedina pomoć koju ima je nenadana saveznica. U ovakvoj situaciji, dr. Martin sve dublje zadire u misterij koji će ga natjerati da preispita saFilm je 2011. osvojio nominaciju za nagradu European Film Awards.mog sebe i koliko je daleko ići kako bi otkrio istinu.

NINJA UBOJICA

Glume: Rain, Rick Yune, Naomie Harris, Sung Kang, Randall Duk Kim

Od producenata ´Matrixa´ i redatelja filma ´O za osvetu´ dolazi hit o borilačkim vještinama. Raizo (azijska pop-zvijezda Rain) je jedan od najopakijih ubojica na svijetu. Kao dijete završio je na cesti te je postao jedan od najboljih ubojica Ozunu Clana, tajnog društva čije se postojanje smatra mitom. Progoni ga činjenica da je Clan okrutno ubio njegova prijatelja. Raiz se oslobađa od Clana, bježi i priprema osvetu. Agentica Europola Mika Coretti (Naomie Harris) u Berlinu nailazi na novac povezan s nekoliko političkih ubojstava i podzemnom mrežom neuhvatljivih ubojica s Dalekog istoka. Oglušujući se na naredbe nadređenog Ryana Maslowa (Ben Miles), Mika dođe do tajnih dosjea kako bi saznala istinu koja stoji iza ubojstava. Zbog te istrage ona postaje metom, a Ozunu Clan šalje tim ubojica koji predvodi opasni Takeshi (Rick Yune). Raizo spašava Miku od napadača, no on zna da Clan neće stati dok njih oboje ne budu mrtvi. Upleteni u opasnu igru mačke i miša na ulicama Europe, Raizo i Mika moraju vjerovati jedno drugome ako žele preživjeti i srušiti Ozunu Clan.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju