Vruća srpanjska subota je pred nama, a nema boljeg nego se rashladiti uz Noć adrenalina na Novoj TV!

Showtime – Prvi film u adrenalinskoj subotnjoj večeri. U njemu su snage udružili Eddie Murphy i dvostruki dobitnik najprestižnije filmske nagrade Oscar, Robert De Niro. Radnja započinje kada policajac Trey Sellars zabunom uspijeva uništiti tajnu operaciju detektiva Mitcha Prestona (De Niro) koji pokušava razbiti organizaciju dilera droge. Mitch se uspijeva suzdržati od kažnjavanja Treya, sve dok se oko njih odjednom ne pojavi stotinu televizijskih kamere, tv kuće koja ima ekskluzivno pravo uživo prenositi policijske akcije. Iako je ova policijska akcija doživjela neuspjeh, gledanost je u jednom trenutku probila sve rekorde, te Sellarsa i Prestona žele angažirati za nastup u tv seriji…

Zločesti dečki - Miami je poznat kao glavni centar za distribuciju droge. Marcus Burnett (Martin Lawrence) i Mike Lowrey (Will Smith) su dva policajca iz Odjela za narkotike kojima je povjeren nemoguć zadatak. Naime, netko je počistio 100 milijuna dolara vrijedan heroin iz policijskog skladišta i policija ima 72 sata da riješi slučaj, u suprotnom će ga osramoćena morati predati federalnim vlastima. Ovo je jedna od uloga koja je u zvijezde vinula Smitha i Lawrencea, stoga vam svakako preporučamo gledanje ovog filmskog hita redatelja Michaela Baya.

Rollerball - Alexi Petrovich (Jean Reno) pozove Johnathana Crossa (Chris Klein), ljubitelja ekstremnih sportova, da zaigra u novoj igri 'Rollerball'. Johnathan prihvati njegov poziv i ubrzo sazna da nema pravila igre. Sve je, naime, dopušteno da se ostvari pobjeda. Johnathan će iskusiti ono što je Alexi već otkrio, da je za zadovoljnu publiku potrebnije više krvi. Film se pokazao kao zanimljiv pokušaj prikazivanja nekakve vrste sporta budućnosti, u kojem je publika sve željnija gledanja krvavih obračuna na terenu i gdje opstaju samo najjači.


 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju