Provedite vrijeme uz još jednu adrenalinsku noć!

Ukradeni identitet - Nakon automobilske nesreće koju je proživio, dr. Martin Harris (Liam Neeson) budi se u Berlinu te otkriva kako ga vlastita supruga (January Jones) ne prepoznaje, a netko je preuzeo njegov identitet. Vlasti mu ne vjeruju i progone ga misteriozni ubojice te se nađe u bijegu potpuno sam i napušten. Jedina pomoć koju ima je nenadana saveznica. U ovakvoj situaciji, dr. Martin sve dublje zadire u misterij koji će ga natjerati da preispita samog sebe i koliko je daleko ići kako bi otkrio istinu.

Ninja ubojica - Od producenata ´Matrixa´ i redatelja filma ´O za osvetu´ dolazi hit o borilačkim vještinama. Raizo (azijska pop-zvijezda Rain) je jedan od najopakijih ubojica na svijetu. Kao dijete završio je na cesti te je postao jedan od najboljih ubojica Ozunu Clana, tajnog društva čije se postojanje smatra mitom. Progoni ga činjenica da je Clan okrutno ubio njegova prijatelja. Raiz se oslobađa od Clana, bježi i priprema osvetu.

O za osvetu - U futurističkom okruženju totalitarističke Britanije O za Osvetu priča priču o mladoj ženi iz radničke klase zvanoj Evey (Natalie Portman) koju iz smrtonosne situacije spašava maskirani čovjek poznat samo kao 'O' (Hugo Weaving). Neopisivo kompleksan O je načitan, odvažan, nježan i inteligentan, on je čovjek koji se posvetio oslobođenju svojih sugrađana od onih koji su ih terorom natjerali na pokoravanje. Također je ogorčen, željan osvete, usamljen i nasilan, a vodi ga osobna osveta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju