Budite uz naš program i doživite večer punu adrenalina!

Profesionalci u akciji - Willis glumi detektiva veterana kojem je rijetka bejzbolska sličica jedina nada da plati skorašnje vjenčanje svoje kćeri, a Morgan je njegov partner u borbi protiv zločina. Dvojica policajaca nađu se licem u lice s nemilosrdnim mafijašem opsjednutim vrijednim kolekcijama, spase meksičku ljepoticu opranim prljavim milijunima zarađenim od prodaje droge i svime ostalim što nosi jedan uobičajeni dan u životu detektiva.

Do kraja - Pedeset kilograma heroina nestalo je iz sefa u najopasnijem dijelu Detroita, a nitko ne zna kako. Kad nepoštednog detektiva Orina Boyda (Steven Seagal) premjeste u najgori policijski odjel, on otkrije operaciju povezanu s drogom. Jedina osoba koja mu može pomoći otkriti istinu nije policajac. Međutim, gangster koji zna istinu nije onakav kakvim se čini. Neprijatelji su posvuda, a detektiv ima samo jednu priliku da preživi.

Beowulf - U dobu junaka javlja se najmoćniji ratnik od svih, Beowulf (Ray Winstone). Nakon što je uništio demona Grendela (Crispin Glover), izazvao je bijes njegove nemilosrdno zavodljive majke (Angelina Jolie) koja će pribjeći svim sredstvima da bi se osvetila. Epska bitka koja će uslijediti još će vjekovima odzvanjati i pritom Beowulfovu imenu dati besmrtnost. Oskarovac Robert Zemeckis predstavlja nam najstariji ep na engleskom jeziku s pomoću najmodernije tehnologije. Pritom je unaprijedio filmsku formu zahvaljujući čaroliji digitalno poboljšana pristupa snimanju bez animacije.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju