Uživajte u još jednoj adrenalinskoj noći!

Žena mačka - U gradu Gothamu povučena i dobrodušna grafička umjetnica Patience Philips zaposlenica je Hedare Beautyja, goleme kozmetičke tvrtke koja upravo planira na tržište izbaciti revolucionaran proizvod protiv starenja. Kada Patience slučajno otkrije mračnu tajnu svog poslodavca, biva napadnuta i ubijena. Međutim egipatska mačka Mao, kojoj je Patience jednom spasila život, vraća joj uslugu tako što je oživi.

Krvavi dijamant - U razdoblju kaosa i građanskog rata koji je 1990-ih zahvatio Sijera Leone, Danny Archer (Leonardo DiCaprio), bivši plaćenik iz Zimbabvea i Solomon Vandy (Djimon Hounsou), ribar iz naroda Mende udružuju se kako bi ostvarili svoje ciljeve. Obojica su Afrikanci, ali njihovi životi i okolnosti u kojima žive potpuno su različite sve dok im se sudbine ne isprepletu u zajedničkoj potrazi za rijetkim ružičastim dijamantom, kamenom koji može promijeniti njegove živote.

Delta Force One: Izgubljena patrola - Sudbina svijeta visi o niti i samo elitni komandosi Delta Forcea mogu spasiti zemlju od nuklearnog holokausta… Kada dio međunarodnih mirovnih snaga nestane uz granicu dviju bliskoistočnih država koje su spremne započeti rat i zbog najmanjeg incidenta, u pomoć se šalje ekipa Delta Forcea. No iskusni komandosi otkrivaju da je teroristička organizacija u ničijoj zemlji između dviju država nabavila nuklearnu bombu i da namjerava započeti globalni rat.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju