Chris Tucker, Jackie Chan, Steven Seagal i legendarni Bruce Lee glumci su koji će vam priuštiti još jednu adrenalinsku večer!

Gas do daske 2 - Nakon uspješno obavljenog zadatka u Sjedinjenim Državama, inspektor Lee (Jackie Chan) vodi brbljavog policajca Cartera (Chris Tucker) u Hong Kong na odmor. Kratkotrajno opuštanje ubrzo prekida napad na američko veleposlanstvo, a Lee i Carter odmah kreću tragom zločinaca. Osobe odgovorne za napad nalaze se u visokim redovima zloglasnih trijada, čiji šef je Ricky Tan, a njegova smrtonosna zamjenica je lijepa Hu Li (Zhang Ziyi). No iza napada, čini se, stoji krivotvoriteljski lanac, a detektivi u potrazi za istinom stižu natrag u Ameriku.

Na smrtonosnoj zemlji - Aegis Oil upravlja naftnom rafinerijom i nekoliko naftnih platforma na Aljaski. Otkupili su prava na naftu od mjesnih Eskima prije 20 godina, ali izgubit će ih ako rafinerija ne započne s radom do određenog roka. S još 13 dana do predviđenog početka rada i milijunima dolara na kocki, tvrtka pokušava uštedjeti koristeći lošu opremu. Hugh Palmer, šef platforme, svjestan je toga i, kao što je predvidio, na platformi izbija požar. Požar može ugasiti samo Forrest Taft ( Steven Seagal), stručnjak za požare na naftnim bušotinama.

U zmajevom gnijezdu - Bruce Lee je član hrama i majstor fizičkih i duhovnih disciplina borilačkih vještina. Jedan dan ga posjeti britanski agent kako bi ga nagovorio da se prijavi na ekskluzivni turnir u borilačkim vještinama na otoku koji je u vlasništvu tajanstvenog Hana. Han je milijarder koji je nekad davno također pripadao tom hramu, no krenuo je kriminalnim putovima. Zbog toga Braithwaite misli da je turnir koji Han organizira samo paravan za poslove krijumčarenja droge i prostitucije i želi da ga Lee razotkrije.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju