Ice Cube, Bruce Willis, Nate Portman i ostale zvijezde znaimljivom će vam učiniti još jednu Noć adrenalina!

Torque: Bijes na dva kotača - Motorist Cary Ford (Martin Henderson) vraća se u svoj rodni grad gdje će se ponovno susresti sa svojom djevojkom Shane (Monet Mazur) i riješiti nedovršene poslove. Kad je prije nekoliko mjeseci pobjegao iz grada, Ford je kod sebe držao nekoliko motora koji su pripadali Henryju (Matt Schulze), opasnom dileru i vođi motorističke bande Hellions. Sad Henry pritišće Forda da mu vrati motore koji sadrže nešto vrednije od goriva u spremnicima. Kada Ford odbije suradnju, Henry mu smješta ubojstvo Juniora, Treyeva (Ice Cube) mlađeg brata, opakog vođe motorističke bande Reapers.

Prljavi igraju prljavo - Negdje u Los Angelesu, gradu uništenih snova, ubijena je striptizeta (Halle Berry). Privatni detektiv (Bruce Willis) kojeg je unajmila i njezin bivši dečko nogometaš (Damon Wayans) odlučni su u tome da pronađu ubojicu, ako prije ne ubiju jedan drugoga. No što dublje kopaju, sve se dublje uvaljuju u mrežu ucjena i političke korupcije skrivene ispod paravana profesionalnog nogometa.

O za osvetu - U futurističkom okruženju totalitarističke Britanije O za Osvetu priča priču o mladoj ženi iz radničke klase zvanoj Evey (Natalie Portman) koju iz smrtonosne situacije spašava maskirani čovjek poznat samo kao 'O' (Hugo Weaving). Neopisivo kompleksan O je načitan, odvažan, nježan i inteligentan, on je čovjek koji se posvetio oslobođenju svojih sugrađana od onih koji su ih terorom natjerali na pokoravanje. Također je ogorčen, željan osvete, usamljen i nasilan, a vodi ga osobna osveta. U svojoj misiji oslobođenja engleskog naroda od korupcije i okrutnosti koje su zatrovale britansku vladu, O osuđuje tiraniju njihovih vođa i poziva svoje sugrađane da mu se pridruže u sjenama pod Parlamentom 5. studenog, na Dan Guya Fawkesa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju