Akcija, akcija i samo akcija! Vrijeme je da sjednete u naslonjač i još jednu subotu uživate u programu Nove TV

Plava munja - Sve što kradljivac dragulja Miles Logan (Martin Lawrence) želi jest kraljevski život i odmor u Meksiku. No brbljavi Logan jedva preživi kada njegov plan o pljački dijamanta vrijednog dvadeset milijuna pođe po zlu. Nakon što ga prevari pohlepni član skupine, Miles bježi u obližnju zgradu koja je u izgradnji ne znajući da je riječ o novoj policijskoj postaji te ondje skrije dijamant prije nego što ga policija uhvati. Dvije godine poslije izađe iz zatvora i kao detektiv Malone pretražuje zgradu u nadi da će naći svoj dragulj. No kada uhvati bjegunca, njegov nadređeni mu dodijeli partnera, novaka Carlsona (Luke Wilson). Stvari se dodatno zakompliciraju kada mu se javi bivši partner Tulley (David Chappelle) koji želi svoj dio kolača.

Dan obuke - Svaki dan na ulicama američkih gradova vodi se rat, rat između stanovnika, dilera droge i ljudi zakletih da će štititi jedne od drugih. Ovaj rat ima svoje žrtve. Jedna je od njih i policijski detektiv iz Los Angelesa, narednik Alonzo Harris (DENZEL WASHINGTON), veteran s 13-ogodišnjim iskustvom u Odjelu za narkotike čija upitna metodologija prelazi granicu korupcije i poštivanja zakona. Njegov optimizam odavno je narušen radom na ulicama, gdje možete nastradati borite li se protiv kriminala u skladu sa zakonom. A da bi uspješno obavili zadatak, Alonzo i njegovi kolege često su prisiljeni kršiti zakone koje sami trebaju provoditi. 'Dan obuke', odvažna realistična drama smještena u moralno dvosmislenom svijetu tajnih policijskih istraga, prati Alonza dok on testira odlučnost idealističnog novaka Jakea Hoyta (ETHAN HAWKE), koji ima samo jedan jedini dan da se dokaže pred svojim karizmatičnim šefom. Tijekom iduća 24 sata Jake biva sve dublje i dulje uvučen u etičko blato Alonzove logike dok obojica muškaraca riskiraju svoje živote i karijere da bi služili svojim suprotnim poimanjima pravde.

Karantena - Novinarka Angela Vidal (Jennifer Carpenter) i njezin snimatelj Scott Percival (Steve Harris) zatočeni su u centru Los Angelesa u kojem je izbila nepoznata, smrtonosna i visoko zarazna bolest zbog čega su svi stanovnici u karanteni. Nakon što su dobili zadatak angela i Scott prate vatrogasce Jakea (Jay Hernandez) i Fletchera (Johnathon Schaech) na noćnom zadatku. Predstavnik stanara Yuri (Rade Serbedžija) ih dočeka te ima kaže kako je čuo vrisak iz stana gospođe Espinoze koja je zaključana u stanu. U stanu ekipa zatekne staricu u teškom stanju gdje joj ide krv na usta. Nakon jednog šokantnog događaja shvate da su zatočeni u zgradi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju