Subotom adrenalin teče u potocima na Novoj TV! Večeras budite spremni za novu dozu akcije uz Wesleya Snipesa, Stevena Seagala i Dolpha Lundgrena.

Sam protiv svih 2

Glume: Wesley Snipes, Lochlyn Munro, Athena Karkanis, Winston Rekert i Ryan Mcdonald

Agent Neil Shaw vraća se u ovoj avanturi bez kočnica. Pozvan je da se vrati iz mirovine u koju je otišao kao filmski konzultant, i to zbog ubojstva svoga dugogodišnjeg učitelja borilačkih vještina. Shaw se uskoro nađe usred Washingtona i otkriva plan ubojstva nekoliko glavnih senatora. Kad Shaw upozori prvog na popisu ubojice, Carlson odluči završiti stvar.

Bljesak

Glume: Steven Seagal, Keenen Ivory Wayans, Bob Gunton, Brian Cox, Michelle Johnson

Policijski detektivi Jack Cole (Steven Seagal) i Jim Campbell (Keenen Ivory Wayans) nemaju gotovo ništa zajedničko. Jack je prebačen u Los Angeles kako bi pomogao policajcu Jimu Campbellu da razriješi slučaj niza brutalnih ubojstava. Prisiljeni raditi zajedno kako bi uhvatili zloglasnoga serijskog ubojicu, samotnjak i ljubitelj vratolomija Cole i nestrpljivi i sposobni brbljavac Campbell moraju zaboraviti svoje različitosti ili umrijeti. Jackova bivša žena i majka njihovo dvoje djece je također ubijena te slučaj za ovog policajca postaje osoban.

Obračun u malom Tokiju

Glume: Dolph Lundgren, Brandon Lee, Cary-Hiroyuki Tagawa, Tia Carrere,Toshirô Obata

Dvojica američkih policajaca hvataju opake pripadnike Jakuze koji su došli u Los Angeles. Poručnik Chris Kenner (Dolph Lundgren) odrastao je u Japanu i ima um i duh samuraja te tijelo borilačkog stroja. No njegov je život obilježen tragedijom kada mu je Yoshida (Cary-Hiroyuki Tagawa) ubio roditelje. Yoshida se sada pojavio u L.A-u, a Chris je spreman na osvetu. Johnny Murata (Brandon Lee) je odrastao u San Fernandu u Kaliforniji te se pridružuje Chrisu u njegovom lovljenju opakih pripadnika jakuze.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju