Tobey Maguire, Jackie Chan, Chris Tucker i Wesley Snipes imena su koja će vas privući još jednoj adrenalinskoj noći!

Spiderman - Studenta Petera Parkera (Tobey Maguire) ugrize genetički preinačen pauk. Peter ubrzo otkriva da posjeduje neobične moći: nadaren je snagom i sposobnostima pauka s posebno izoštrenim paukovskim osjetilima. U međuvremenu, megalomanski biznismen, Norman Osborn, (Willem Dafoe) također prolazi kroz neke neobične mijene. Eksperimentalna mu je formula eksplodirala u lice, povećavajući mu inteligenciju i snagu, ali ga je istodobno i izludila. On postaje Zeleni vilenjak, najveći neprijatelj Čovjeka pauka, koji će zavjet Petera Parkera o borbi protiv kriminala i pomaganju nedužnima staviti na krajnju kušnju.

Gas do daske - Kineski konzul Han (Tzi Ma) poslan je na diplomatsko putovanje u Los Angeles. Njegovu 11-ogodišnju kćerku Soo Young (Julia Hsu) otima kriminalistička organizacija. FBI uvjerava Hana kako će otkriti otmičare i vratiti je na sigurno, no Han vjeruje isključivo svojem dugogodišnjem prijatelju inspektoru Leeu (Jackie Chan). Lee istog trenutka kreće u akciju pronalaženja male Soo. Nezadovoljni zbog miješanja u istragu, FBI povjerava zadatak detektivu policije Jamesu Carteru (Chris Tucker). No čini se kako je Carterov jedini zadatak da podalje od slučaja drži inspektora Leea.

Blade: Trojstvo - Duboko u udaljenoj pustinji vampirski vođe oživljuju Drakulu, strašnog stvora i začetnika njihove vrste. Sada poznat kao Drake (Dominic Purcell), ovaj nevjerojatni vampir ima jedinstvene moći zahvaljujući kojima može boraviti i na svjetlu. Da stvar za Bladea (Wesley Snipes) bude još teža, vampirski vođe započinju borbu protiv njega, označavajući ga kao ubojito čudovište i šaljući FBI na njega. Nakon što Blade i njegov mentor Whistler (Kris Kristofferson) dožive eksplozivni obračun s FBI-evim agentom Cumberlandom (James Remar) i njegovim ljudima, jasno je da će Dnevni šetači trebati pomoć.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju