Schwarzenegger, Dacascos i ostale akcijske ikone, pobrinuti će se da još jedna večer bude prepuna adrenalina!

Unakrsna vatra 2 - Teroristi ukradu uređaj za kodiranje koji koristi kontrola leta i koji sprečava otimanje zrakoplova. Na taj način oni mogu upravljati zrakoplovom sa zemlje. Vojska dolazi do informacija da teroristi pokušavaju iskoristiti uređaj za rušenje zrakoplova komercijalnog prometa na tajnu bazu američke vojne obavještajne službe u jugoistočnoj Aziji, a tim specijalaca na čelu s poručnikom Mattom Danielsom (Mark Dacascos) dobiva zadatak da duboko u neprijateljskom teritoriju pronađe i dođe u posjed ukradenog uređaja prije nego što teroristi ispune svoje prijetnje. Sada Matt sa svojom ekipom vojnika mora spriječiti veliku prijetnju, potencijalni novi svjetski rat.

Brisač - Kada glazbena zvijezda, Lee Cullen (Vanessa Williams ), slučajno naleti na dilere oružjem, život kakav je prije imala postaje istog trena prošlost. U njezin život ulazi John Kruger (Arnold Schwarzenegger) jedini čovjek koji je može zaštititi od ljudi koji joj prijete kako bi ju zataškali da ih ne izda. Kako bi osigurao njezinu budućnost Kruger mora 'očistiti' njezinu prošlost sve dok i sam ne postane nova meta.

Delta Force One: Izgubljena patrola - Sudbina svijeta visi o niti i samo elitni komandosi Delta Forcea mogu spasiti zemlju od nuklearnog holokausta… Kada dio međunarodnih mirovnih snaga nestane uz granicu dviju bliskoistočnih država koje su spremne započeti rat i zbog najmanjeg incidenta, u pomoć se šalje ekipa Delta Forcea. No iskusni komandosi otkrivaju da je teroristička organizacija u ničijoj zemlji između dviju država nabavila nuklearnu bombu i da namjerava započeti globalni rat.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju