Uživajte u još jednoj adrenalinskoj noći na programu Nove TV!

Suze boga sunca - Poručnik američkih marinaca Waters (Bruce Willis) dobije zadatak da spasi liječnicu Lenu Kendricks (Monica Bellucci), koja je zatočena u Nigeriji u kojoj 'bjesni' rat. Kad Waters dođe u Nigeriju, dr. Lena Kendricks odbije napustiti izbjeglice koji su pod njezinom skrbi te nagovara Watersa i njegove ljude da ih otprate kroz opasnu džunglu do kamerunske granice. Kada bez ikakva razloga vojska pobunjenika krene za njima, oni ostanu potpuno zbunjeni, a potom otkriju da se među izbjeglicama nalazi jedini preživjeli član obitelji koja je vladala zemljom.

7 sekundi - Jack Tuliver (Wesley Snipes) profesionalni je lopov i bivši komandos Delta Forcea čija riskantna krađa automobila polazi po zlu. Umjesto auta ukrast će vrlo vrijednu Van Goghovu sliku, a jedan od članova njegove ekipe past će u ruke sadističkim ruskim gangsterima. Tolloverova je jedina opcija suicidalna spasilačka misija u kojoj će neprijatelji postati saveznici, u kojoj najbolji prijatelj može postati najveća noćna mora, a preživljavanje najopasnija umjetnost.

Potkupljivač - Nick Chen (Chow Yun-Fat) jedan je od najodlikovanijih njujorških policajaca. Kao prvi kineski imigrant u policiji, Chen koristi svoje veze sa skupinom kineskih „poslovnih ljudi“ poznatih pod imenom Trijada da se uzdignu kroz redove. Sada, kao najboljem članu najrazvikanije gradske Jedinice za azijske bande, Chenov je posao održati red i mir u Kineskoj četvrti. No dolazi je do zavade između Trijade i novopristiglih i brutalno nasilnih Fujianskih zmajeva.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju