Samuel L. Jackson, Colin Farrell, Dolph Lundgren i ostala velika glumačka imena, provest će vas kroz noć adrenalina!

S.W.A.T. - Jim (Collin Farrell) je bivši član specijalne jedinice kojeg su degradirali nakon što je prilikom jedne pogrešne odluke uprskao rješavanje talačke krize. Jim dobije novu priliku za dokazivanje kada Dan Harrelson (Samuel L. Jackson), novi zapovjednik jedinice, dobije zadatak da okupi i obuči pet najboljih policajaca koji će raditi u specijalnoj jedinici S.W.A.T. Ostali članovi ekipe su Deacon Deke Kaye (James Todd Smith, poznatiji kao LL Cool J), Chris Sanchez (Michelle Rodriguez) i Michael Boxer (Brian Van Holt). Nakon nekoliko tjedana zahtjevnog treninga, nova jedinica se baca na posao. Njihov novi zadatak je da moraju prevesti velikog narkobosa (Oliver Martinez) koji obećava nagradu od 100 milijuna dolara onome tko ga oslobodi.

Misionar - Tajanstveni neznanac dolazi u gradić u Teksas na jedinstvenome motociklu. Sa sobom nosi samo Bibliju i želju za pravdom. Stara se osveta aktivira kad Ryder (Dolph Lundgren) odluči ispraviti nepravdu iz svoje prošlosti i osloboditi gradić od zlobnog ugnjetavača. Došao je na pogreb svog dobrog prijatelja J. J.-a, lokalnog stolara i Indijanca. Lokalni biznismen John Reno (Matthew Tompkins) upozna se s Ryderom te kaže kaže Murphyju (Charles Solomon Jr.), jednome od svojih zaposlenika, da drži Rydera na oku. Ryder se upusti u lokalne probleme prebivši grupu Renovih nasilnika koji su napali lokalnog narkomana Billyja (Jonny Cruz), jer im nije vratio novac koji im duguje…

Blade - Besmrtni vampir ugrize Bladeovu majku tijekom trudnoće i ubije je. No dječak preživi i izraste u mitskog ratnika koji u sebi nosi prokletstvo: gotovo neutaživu želju za krvlju s kojom se neprestano mora boriti. Blade koristi svoju nevjerojatnu moć u borbi protiv vampira koje predvodi njegov smrtni neprijatelj, svemoćni gospodar vampira Deacon Frost (Stephen Dorff). Besmrtnici žele porobiti ljudski rod, a jedan ratnik mora se suprotstaviti čitavoj vojsci vampira i napasti prvi.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju