Van Damme, Seagal i atraktivni obračun u boksačkom ringu i ovu će vam večer učiniti zanimljivom!

Najveći rizik - U francuskome gradu Nici Mikhaila Suverova (Jean-Claude Van Damme), bivšeg ruskog gangstera, proganjaju dva korumpirana agenta FBI-a Pellman (Paul Ben-Victor) i Loomis (Frank Senger) te ga na kraju i ubiju. Francuski policajac Alain Moreau otkriva da je Mikhail zapravo njegov brat blizanac kojega nikada nije upoznao jer je usvojen. Istražujući Mikhailovo ubojstvo, Alain putuje u New York i preuzima Mikhailov identitet... Zanimljivo je kako je film bio razočaranje u američkim kinima, dok je u europskim zemljama bio izvrsno prihvaćen.

 

Otporan na metke - Steven Seagal glumi predana policajaca Los Angelesa, detektiva Madona Storma koji razotkriva mrežu visokopozicioniranih korumpiranih političara i ubojstava. Kada ga nastrijeli kolega, Storm će provesti sedam godina u komi prije nego što se probudi i sazna da mu je obitelj ubijena. Sada, mnogo godina nakon ubojstva i ne znajući tko stoji iza toga, Storm želi pravdu i ništa ga u tome neće spriječiti... Nakon filma "Iznad zakona", ovo je drugi film kojeg je u karijeri snimio Steven Seagal.

Boks: Kličko vs. Thompson - Vladimir Kličko ulazi u ring za svoj 61. profesionalni meč. Protivnik mu je Tony 'The Tiger' Thompson, četrdesetogodišnji Amerikanac. Thompson i Kličko već su se jednom susreli. Prije točno četiri godine u Hamburgu mlađi Kličko slavio je nokautom u jedanaestoj rundi. Hoće li ovaj put biti drukčije, provjerite u izravnom prijenosu na Novoj TV u OYO.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju