Čovjek pauk, priča o afričkim dijamantima i sport budućnosti, dovoljno su dobri razlozi da i ovu subotu budete uz naš program.

Spider - Man 3 - Kad Peterovo (Tobey Maguire) odijelo odjednom promijeni boju i pojača moći i on se promijeni pokazujući svoju tamnu i osvetoljubivu stranu koju pokušava kontrolirati. Pod utjecajem odijela postaje previše samouvjeren i počne zanemarivati ljude koje najviše voli. Prisiljen da izabere između privlačnih moći novog odijela i samilosnog junaka kakav je nekoć bio, mora pobijediti osobne demone dok dva najstrašnija neprijatelja, Sandman i Venom, udružuju svoje moći i želju za osvetom koja prijeti Peteru i svima koje voli... Kao zanimljivost sa snimanja spomenimo da je svaki vrisak koji je ’izvela’ Kirsten Dunst u ’Spider-Manu 3’ je zapravo snimka iz prijašnjeg nastavka filma.

Krvavi dijamant - U razdoblju kaosa i građanskog rata koji je 1990-ih zahvatio Sijera Leone, Danny Archer (Leonardo DiCaprio), bivši plaćenik iz Zimbabvea i Solomon Vandy (Djimon Hounsou), ribar iz naroda Mende udružuju se kako bi ostvarili svoje ciljeve. Obojica su Afrikanci, ali njihovi životi i okolnosti u kojima žive potpuno su različite sve dok im se sudbine ne isprepletu u zajedničkoj potrazi za rijetkim ružičastim dijamantom, kamenom koji može promijeniti njegove živote... U konkurenciji za glavnog glumca ovog filma bili su DiCaprio i Russell Crowe, ali su se producenti ipak odlučili uzeti Leonarda.

Rollerball - Alexi Petrovich (Jean Reno) pozove Johnathana Crossa (Chris Klein), ljubitelja ekstremnih sportova, da zaigra u novoj igri 'Rollerball'. Johnathan prihvati njegov poziv i ubrzo sazna da nema pravila igre. Sve je, naime, dopušteno da se ostvari pobjeda. Johnathan će iskusiti ono što je Alexi već otkrio, da je za zadovoljnu publiku potrebnije više krvi. Alexi počne podmićivati članove drugih timova da okršaji na terenu budu što okrutniji. U finalnoj utakmici, Johnatan i članovi njegova tima moraju se boriti za život. Ovaj film je zapravo remake istoimenog filma iz 1975., a režiju je potpisao John McTiernan, najpoznatiji po hitu "Umri muški".

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju