Večer provedite uz mnoštvo akcije, a koji vas to filmovi očekuju, pročitajte u ovom tekstu! Posebno preporučamo televizijsku premijeru filma 'Tijelo od laži' sa Russell Croweom i Leom Di Capriom.

Do kraja - Pedeset kilograma heroina nestalo je iz sefa u najopasnijem dijelu Detroita, a nitko ne zna kako. Kad nepoštednog detektiva Orina Boyda (Steven Seagal) premjeste u najgori policijski odjel, on otkrije operaciju povezanu s drogom. Jedina osoba koja mu može pomoći otkriti istinu nije policajac. Međutim, gangster koji zna istinu nije onakav kakvim se čini. Neprijatelji su posvuda, a detektiv ima samo jednu priliku da preživi... U ovom filmu jednu od glavnih uloga igra poznati reper DMX, a legendarni Seagal je i na snimanju ponovo dokazao svoju hrabrost. Naime, iako je pri sceni skakanja ozlijedio koljeno, junački je podnio bol i snimio film do kraja!

Tijelo od laži - Roger Ferris (Leonardo DiCaprio) je operativac CIA-e koji otkrije dokaze koji upućuju na to da jedan od glavnih terorističkih vođa možda vrši operacije iz Jordana. Ferris potraži pomoć CIA-ina veterana Eda Hoffmana (Russell Crowe) kako bi se infiltrirao u golemu podzemnu mrežu neuhvatljiva sabotera. Za vrijeme svoje opasne misije, Ferris posumnja u to koliko zapravo može vjerovati svojim navodnim saveznicima, među kojima nije samo Hoffman, nego i naizgled susretljivi šef Jordanske obavještajne službe... Zanimljivost vezana za film je, da, iako se u njemu pojavljuju gradovi kao što su Munchen, Manchester, Amsterdam, Dubai, Vienna i ostali, film je isključivo sniman na tlu SAD - a i Maroka.

Zastave naših očeva - Slika iz Pacifičkog rata, odnosno trenutak u vremenu uhvaćen na fotografiji koja prikazuje pet marinaca te jednog bolničara koji podižu američku zastavu na planini Suribachi nakon početka bitke za japanski garnizon s Iwo Jime, osvojila je američku javnost koja je žudila za nadom umorna od rata. Za ljude uhvaćene na fotografiji, podizanje zastave samo je malena formalnost unutar strašne bitke, no za ljude kod kuće, fotografija tih muškaraca koji nijemo rade u slozi u trenu postaje simbolom heroja. Film je snimljen u vrlo kratkom roku, za samo pedeset dana, a dio velik dio scena sniman je na Islandu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju