Dva akcijska filma i boksački meč, učinit će zanimljivom još jednu adrenalinsku noć!

Gas do daske 3 - U samom srcu Pariza nalazi se smrtonosna tajna. Na drugoj polovici svijeta, u Los Angelesu, veleposlanik Han (Tzi Ma) sprema se razotkriti je. Došao je u posjed eksplozivnih novih dokaza o djelovanju trijada – najmoćnije i najzloglasnije zločinačke organizacije na svijetu. Veleposlanik je doznao identitet vođe velikoga zločinačkog kruga i sprema se razotkriti ga Svjetskom sudu za zločince, no tad je ubijen. Trijade neće prezati ni od čega kako bi njihove tajne ostale skrivene i postoji samo jedna mogućnost da ih se zaustavi. Losandželeski detektiv Carter (Chris Tucker) i kineski inspektor Lee (Jackie Chan) vraćaju se u akciju kamo ne pripadaju. Neobični dvojac odlazi u Grad Svjetlosti da zaustave globalnu zločinačku urotu i spase život stare prijateljice, sad odrasle kćerke veleopslanika Hana, Soo Yung.

Pravednik - Nakon što mladi ulični policajac Max (Cory Hart) pogine našavši se na krivom mjestu u krivo vrijeme kao žrtva sukoba bandi, te počinitelj nikada nije pronađen, u slučaj se umiješa i njegov otac, bivši vladin agent za tajne operacije. Simon Ballister (Steven Seagal) će u potrazi za pravdom doseliti u četvrt gdje je Max ubijen s namjerom da istraži ovaj slučaj te pronađe ubojicu svoga sina. Simon će se morati boriti s velikom bandom koja uživa veliku moć u svom kraju pa čak i zaštitu dijela policije. No želja za osvetom i ispunjenje pravde jača je od bilo čega te će se Simon morati sam boriti protiv okorjelih zločinaca i ubojica.

Boks: Kličko vs. Chisora  - Vitalij Kličko, svjetski prvak u teškoj kategoriji po WBC verziji, branit će svoj naslov 18. veljače u Muenchenu, protiv Britanca Derecka Chisore. Dvadesetosmogodišnji Chisora rođen je u Zimbabveu, profesionalac je zadnjih pet godina, a omjer pobjeda i poraza mu je 15-2. Loše za njega je što je u posljednja tri nastupa dvaput poražen, ali ovaj drugi poraz, od Finca Roberta Heleniusa u borbi za europski naslov, iznimno je sporan, po mnogima i nezaslužen. Hoće li Chisora uspjeti oteti naslov sada već legendarnom Kličku, pogledajte večeras na programu Nove TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju