I ovu subotu provedite uz najbolji filmski program, onaj Nove TV! Brad Pitt, Eric Bana, Orlando Bloom, Mila Jovovich i Clint Eastwood Vam večeras neće dati mira u napetoj 'Noći adrenalina!

Troja - U staroj Grčkoj strast između najpoznatijih ljubavnika u književnosti, trojanskog princa Parisa (Orlando Bloom) i spartanske kraljice Helene (Diane Kruger), počinje rat koji će uništiti jednu civilizaciju. Kada Paris odvede Helenu od njezina muža kralja Menelaja (Brendan Gleeson), on to prihvaća kao neoprostivu uvredu. Obiteljski ponos nalaže da je uvreda za Menelaja uvreda i za njegova brata Agamemnona (Brian Cox), moćnoga kralja Mikene koji ubrzo ujednini mnoga grčka plemena kako bi vratili Helen iz Troje i obranili Menelajevu čast. No Agamemnon pod krinkom časti zapravo skriva pohlepu...

Ultraviolet - Krajem 21.stoljeća znanstvenici su zabunom umjesto supervojnika proizveli genetski virus koji pretvara ljude u Hemofage. Violet (Milla Jovovich) je ratnica koja je i sama inficirana virusom, no ona je odlučna ustrajati u borbi protiv totalitarističkog diktatora koji želi istrijebiti njenu vrstu. Dikator smatra kako su Hemofage inferiorna vrsta koju treba uništiti. Dvije vrste žive u stalnoj napetosti od moguće rata koji je na pomolu. Violet mora osim sebe pružiti pomoć još jednom pripadniku njene vrste devetogodišnjem dječaku.

Prljavi Harry - San Francisco se 1971. godine suočava s terorom manijaka poznatoga kao Škorpion. Škorpion napada nevine žrtve i traži otkupnine u porukama koje ostavlja na mjestu zločina. Inspektor Harry Callahan (Clint Eastwood), poznatiji kao Prljavi Harry među svojim kolegama zbog načina rješavanja ubojstava, dobiva ovaj slučaj koji mora riješiti sa svojim novim partnerom, inspektorom Chicom Gonzalezom (Reni Santoni). Igrajući se mačke i miša, Škorpion će pokušati pobijediti 'prljavog' policajca.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju