I ove subote uživajte uz noć adrenalina na programu Nove TV! Od 20.05 s Vama su u akciji: Jet Li, Sharon Stone, Sylvester Stallone, George Clooney, Ice Cube i Mark Wahlberg!

Od kolijevke do groba - Nakon što mu otmu kćerku te za nju traže vrijedne dijamante vođa lopova mora se odlučiti na ekstreman korak. Anthony Fait (DMX) je vođa urbanih i profesionalnih lopova, a nakon otmice prisiljen je sklopiti savez s tajvanskim službenikom Suom (Jet Li). Naime Su je jedini koji može spasiti Anthonyjevu kćerku. Inače, u vezi ovog filma zanimljivo je kako je Mark Dacascos angažiran zbog ankete koja je bila na službenoj stranici Jet Lija gdje su fanovi glasali s kojim glumcem bi željeli da se Li bori.

 

Specijalist - Nekada CIA-in stručnjak za eksplozive, Ray Quick (Sylvester Stallone) danas je profesionalni ubojica. Njegova nova klijentica privlačna je May Munro (Sharon Stone), ljubavnica jednog od predvodnika organiziranog kriminala u Miamiju, Tomasa Leona (Eric Roberts). May je platila Quicku upravo za Leonovo smaknuće, željna osvete za ubojstvo svojih roditelja, a Quick uskoro otkriva kako je u cijelu priču upleten i njegov nekadašnji partner, Ned Trent (James Woods). I dok se Ray postupno zbližava s May, oko njegova se vrata steže omča osvetoljubivog Trenta.

Tri kralja - Kapetan specijalnih snaga Archie Gates (George Clooney), vojni narednik Troy Barlow (Mark Wahlberg), narednik Chief Elgin (Ice Cube) i vojnik Conrad Vig (Spike Jonze) tjedne su provodili u bazi dok su specijalisti za tehnologiju vodili rat u Perzijskom zaljevu. Na kraju Zaljevskog rata oni se odluče dočepati zlata koje je Sadam Husein opljačkao u Kuvajtu i skrio u svoje pustinjske baze. No, najprije treba otkriti tajnu mapu koja vodi do zlata. Njih četvorica kreću u iznimno opasnu pustolovinu u kojoj ništa neće biti onako kako su zamislili i koja će im zauvijek promijeniti život.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju