Akcija, akcija i samo akcija! Na redu je još jedna večer filmskih uzbuđenja na Novoj TV!

Razbijač 2: Naplata – Početak večeri počinjemo izvrsnom pričom o čovjeku koji je odlučan raščistiti situaciju u rodnom gradu. Taj čovjek je Nick Prescott, sin lokalnog šerifa, koji po povratku shvaća da je njegov grad postao leglo kriminala. Nick odluči pomoći ocu i tome stati na kraj, no njegovog oca uskoro ubiju beskrupulozni policajci. Ipak, Nick ne odustaje, poziva i agenta FBI – a, uz čiju će pomoć u grad pokušati vratiti vladavinu prava.

300 – Priča o legendarnom spartanskom kralju Leonidi i njegovoj hrabroj vojsci, drugi je film kojeg u subotu navečer imate priliku vidjeti na našem programu. Ova priča vas vodi u Termopilski klanac, gdje ćete svjedočiti borbi i otporu 300 hrabrih Spartanaca koji su se suprotstavili brojčano nadmoćnoj vojsci perzijskog kralja Kserksa. Da li je moguće obraniti svoj grad i sačuvati ga slobodnim iako za pobjedu nemate gotovo nikakve prilike, te koliko su čast i ponos važni, pogledajte u ovom filmu.

Zaštitnik – Jackie Chan ima toliko snimljenih filmova, pa je i logično da se svako malo na našem programu nađe neki njegov uradak. Jednako tako, svaki njegov film obiluje akcijom i izvrsnim scenama, tako da ni „Zaštitnik“ nije iznimka. Chan ovaj put nastupa u ulozi Billyja Wonga, njujorškog policajca čiji partner nastrada za vrijeme pljačke. Dobiva novog partnera Dannyja Garonija i novi zadatak, osiguranje modne revije na kojoj međutim dođe do otmice Laure Shapiro, bogataševe kćeri. Policija sumnja da je otmicu organiziralo podzemlje Hong Konga, te šalje Wonga i Garonija u Aziji da pokušaju riješiti slučaj.


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju