I ovu subotu budite s nama jer smo za vas pripremili spektakularne filmske naslove!

Legenda o Zorrou - Nekoliko godina nakon prethodne pustolovine Alejandro (Antonio Banderas) i Elena (Catherine Zeta-Jones) žive u braku i imaju desetogodišnjega sina Joaquina (Adrian Alonso). Iako se Alejandro i dalje koristi maskom Zorroa kako bi štitio siromašne i nemoćne od pohlepe njihovih gospodara, rastrgan je između dužnosti i želje za normalnim životom. Ponovno ga čeka borba kada planove da Kalifornija postane 31. država SAD-a ugrozi zločinačka urota skupine moćnih veleposjednika. U hrabrom pokušaju da onemogući njihove planove, Zorro srlja u opasnost koja prijeti njegovu životu i sigurnosti njegove obitelji.

10000 prije Krista - Mladi lovac D'Leh (Steven Strait), pripadnik plemena koje živi u zabačenome planinskom području, pronašao je ljubav svoga života, prelijepu Evolet (Camilla Belle), pa kad je otme banda tajnovitih ratnika kamp plemena Yaghal, D'Leh predvodi malu skupinu lovaca do kraja svijeta kako bi je spasio. Morat će se boriti protiv prapovijesnih grabežljivaca, preživjeti surove klimatske uvjete te shvatiti da sudbina njegova plemena leži u carstvu o kojem nisu ni sanjali, gdje se piramide uzdižu do neba i gdje se moraju suočiti s okrutnim bogom. D'Leh napokon shvaća da njegova uloga nije samo da spasi Evolet, nego i cijelu civilizaciju.

Iznenadni udar - Policijski ured iz San Francisca šalje detektiva za ubojstva Harryja Callahana (Clint Eastwood) u mali grad sjeverne Kalifornije. U naoko idiličnom gradiću Prljavi Harry otkriva niz silovanja i ubojstava te počinitelje, jednog po jednog, privodi pravdi.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju