Večerašnja noć adrenalina donosi akcijske hitove koji će vas bez puno razmišljanja prikovati uz male ekrane!

Smrtonosni let - John Sands (Steven Seagal) je specijalni agent koji radi za tajnu sekciju Američkog zrakoplovstva. Kada njegovo iskustvo te razna sudjelovanja u tajnim misija počinju predstavljati problem, vojni vrh ga odluči zatvoriti te mu potpuno izbrisati sjećanje. Sands ipak uspije pobjeći iz svog dobro čuvanog centra, no tada se suoči s činjenicom kako može biti slobodan. Skupina je otela avion bombader koji je bio na tajnoj misiji, a Sandsu vojska ponudi primamljivu ponudu. Naime ukoliko vrati avion dobit će natrag svoju slobodu. No ukoliko John ne uspije vratiti avion, on će dopasti u ruke terorista te tako ugroziti sve ljude na zemlji.

Do smrti i natrag - Anthony Lowe (Jean-Claude Van Damme) je detektiv, koji radi u policiji u New Orleans. Lowe sudjeluje u akciji u kojem su ubijena dva policajca, a glavni zločinac je uspio pobjeći. Osim toga, Lowe ima problema i sa suprugom koja ga je upravo obavijestila da je trudna, ali dijete nije njegovo. Prilikom posjeta jednom restoranu, Lowe se nađe oči u oči sa svojim glavnim protivnikom, koji ga nemilosrdno upuca u glavu. Nakon teškog ranjavanja, Lowe pada u komu. Tu počinje teška unutarnje bitke sa samim sobom, no Lowe ponovno dobije volju za životom te se probudi iz kome. Na putu prema ozdravljenju Lowe se nađe u osobnoj bici kako bi se pomirio s otetom suprugom, koju je oteo isti kriminalac zbog kojeg je u komi te tako se osvetio svojem protivniku jednom zauvijek.

Čovjek bez tijela - Daroviti znanstvenik Sebastian Caine (Kevin Bacon) napravio je serum koji uzrokuje nevidljivost. Arogantan, ali karizmatičan znanstvenik vodi tajni istraživački projekt američke vlade. Kada formula poluči uspjeh kod životinja, Caine zanemaruje naredbe Pentagona i eksperimentira na sebi. Na žalost, pokus kreće po zlu kad se postupak ne može poništiti. Caine i njegovi pomoćnici Linda McCay (Elisabeth Shue) i Matthew Kensington (Josh Brolin) panično pokušavaju poništiti učinak. No Caine postaje opijen novootkrivenom moći. Laboratorij postaje podijeljen kad znanstvenici shvate da ih njihov odjedanput svemoćni vođa smatra prijetnjom za svoj život.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju