Još jedna adrenalinska noć je pred vama, a ovaj puta uživajte u vrhunskim glumačkim imenima poput Stevea Carrella, Stevena Seagala i Russella Crowea!

Ulovi Smarta - Kada dođe do napada na sjedište tajne američke špijunske agencije KONTROLE, a identitet njezinih agenata se kompromitira, šef (Alan Arkin) nema izbora pa mora unaprijediti svojeg revnog analitičara Maxwella Smarta koji oduvijek sanja o radu na terenu uz svog idola, nepokolebljivu super-zvijezdu Agenta 23 (Dwayne Johnson). No Smartu se za partnericu dodjeljuje jedina agentica čiji identitet nije bio kompromitiran: prekrasna, ali smrtonosna veteranka Agentica 99 (Anne Hathaway). Kako se Smart i 99 bliže raskrinkavanju KAOS-ova plana, ali i jedno drugomu, otkrivaju da KAOS-ov operativac Siegfried (Terence Stamp) i njegov pomoćnik Shtarker (Ken Davitian) kuju plan kojim će zaraditi na svojoj mreži terora. Bez iskustva na terenu i s jako malo vremena Smart, naoružan ničim osim nekolicinom špijunskih naprava i neobuzdanim entuzijazmom, mora pobijediti KAOS da bi spasio svijet.

Obračun s jakuzom - Kada guvernera Tokyja ubiju tijekom izborničke kampanje, bivši agent CIA-e Travis Hunter (Steven Seagal) mora pronaći krivca. U tome mu mora pomoći agent FBI-a Sean (Matthew Davis) koji je još novajlija. Travis ima sjajne veze s podzemljem, jer je odrastao u Japanu, a ujedno je i stručnjak za borilačke vještine i mačeve. Travis je jako dobar u tome zato što ga je podučavao bivši član Jakuze. U istrazi Travis otkrije da se vodi rat među starim tradicionalistima Jakuze i novom generacijom koju predvodi poremećeni Kuroda (Takao Osawa). Kada jedan od Kurodinih ljudi ubije Travisovu zaručnicu Nayako (Kanako Yamaguchi) na brutalan i kukavički način, ovaj slučaj istrage ubojstva postane osoban te on kreće u osvetu.
Nekoliko pjesama na soundtracku ovog filma napisao je i izveo sam Steven Seagal.

Dokaz života - Golem broj direktora međunarodnih kompanija otetih u inozemstvu pretvorio je organizirane otmice u velik posao. No zbog toga su nastale i kontraindustrije - spašavanja istih – i tajna drama u koju su uključeni bivši špijuni i revolucionari, kalašnjikovi i oklopljeni auti, helikopteri i utočišta. Peter Bowman (David Morse) američki inženjer u zemlji Latinske Amerike otet je zbog otkupnine u iznosu od tri milijuna dolara. Njegov poslodavac i osiguravajuća kuća napuštaju ga, no njegova žena Alice (Meg Ryan) to odbija. Uzima si za zadatak dovesti ga kući, ali ubrzo shvaća da to neće uspjeti bez pomoći stručnjaka za otmice i otkupnine Terryja Thornea (Russell Crowe)…


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju