Subotnje večeri su odavno postale sinonim za adrenalinsku noć na programu Nove TV, a koja vas uzbuđenja očekuju večeras, pročitajte u sljedećem članku!

Posljednji križari - Oscar (Vernon Dobtcheff) je arheolog koji odlazi u Izrael i ubrzo mu se zagubi svaki trag. Njegov sin Rudy (Jean-Claude Van Damme) ga odlazi tražiti. Tamošnji načelnik policije tvrdi kako Oscar nikada nije ni ušao u zemlju. Rudy posjeti očevog starog prijatelja, koji ga je očekivao i prije no što mu išta uspije reći, Rudy se nađe usred paljbe. Uspijeva pobjeći, vraća se u policiju i dalje vjerujući da se dogodio zločin. No u policiji ga žele deportirati, ali on policajca, koji ga treba otpremiti na avion, nagovori da mu pomogne te da ga ne izruči.

Smrtonosna zona - Pittsburghom hara serijski ubojica, a Hardy (Bruce Willis) je pitsburški policajac, uvjeren kako je ubojica netko od njegovih kolega. Istragu će prekinuti obiteljska tragedija i činjenica kako ga kolege smatraju izdajnikom zbog svjedočenja kojim je prekinuo karijeru jednog od njih. Dvije godine kasnije Hardy radi u riječnoj policiji, razočaran i sklon alkoholu, da bi ga iz letargije probudila tek nova ubojstva koja se događaju upravo na njegovoj rijeci.

Boks: Kličko vs. Adamek - Četrdesetogodišnjem branitelju naslova, Ukrajincu Vitaliju Kličku, ovo je možda i posljednja borba prije konačnog umirovljenja. Naslov je osvojio 2008., uspješno ga obranio šest puta. Doktor Čelična Šaka, kako zovu gorostasnog Ukrajinca, ima impresivan skor: od 44 borbe dobio je 42, od čega njih čak 39 nokautom. Jedina dva poraza pretrpio je od Byrda i Lewisa, oba puta predao je zbog ozljede, u situaciji kada je kod sudaca imao bodovnu prednost. Uspije li oboriti i Adameka, otvara mu se prilika da ode u boksačku mirovinu kao nedodirljivi gospodar i vlasnik WBC pojasa u teškoj kategoriji. No Tomaš Adamek neće biti lagan zalogaj. Poljak iz Žywieca u karijeri je odradio 45 profesionalnih borbi i pognute glave ring napustio samo jednom. U svojoj profi karijeri putovao je kroz polutešku i lakotešku kategoriju. U teškoj je relativno nov, ovo će mu biti tek sedmi meč. No poznat je kao hrabar borac, iznimno izdržljiv i žilav, nošen domaćom publikom svakako će predstavljati nezgodnog izazivača. Kličko protiv Adameka je dvoboj koji obećava žestoku razmjenu udaraca i meč koji nikako ne treba propustiti. Boksački spektakl komentira Željko Vela.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju