Vjerujemo da ste jedva dočekali sunčanu nedjelju i da planirate dan provesti izvan svojih kuća. Nakon ugodnog dana, predlažemo Vam da večer provedete s nama i filmovima koje Vam predstavljamo.

Policijska akademija 2 : Na prvom zadatku

Glume: Steve Guttenberg, Bubba Smith, David Graf, Michael Winslow , Bruce Mahler

Nakon što su polaznici uspješno završeni Policijsku akademiju u klasi pukovnika Erica Lassarda (G. Gaynes) oni kreću u svoj prvi zadatak. Njihov novi vođa je Carey Mahoney (Steve Guttenberg). Pukovnik Eric obavijesti Careyja kako ima pravi zadatak za odabrane. Naime za pomoć mu se obratio njegov mlađi brat, koji je zapovjednik jedne policijske postaje. On treba pomoć mladih policajaca, jer gradsku četvrt u kojoj je postaja već dulje vrijeme terorizira skupina koju predvodi Zed (Bob Goldthwait).

Medaljon

Glume: Jackie Chan, Lee Evans, Claire Forlani, Julian Sands

Eddieja Yanga (Jackie Chan) je policajac iz Hong Konga koji zamalo ne nastrada u fatalnoj nesreći dok radi na slučaju tajnovita medaljona. Eddie otkriva da posjedovanjem tog medaljona dobiva nevjerojatnu brzinu, snagu i vještine, dovodeći svoje borilačke vještine do visina koje izazivaju strahopoštovanje. Uz pomoć stare ljubavi, agentice britanskog Interpola Nicole James (Forlani), Eddie je odlučan da sazna u čemu je tajna medaljona i suoči se sa zlim kraljem kriminala Snakeheadom (Sands) koji želi upotrijebiti velike moći medaljona za ostvarenje svojih opakih planova.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju