Vremenska prognoza kaže da proljeće dolazi tek za nekoliko dana, no je li to točno? Odigrajte na sigurno i ovu nedjelju provedite pred ekranom Nove TV!

TKO JE HARRY CRUMB?

Glume: John Candy, Jeffrey Jones, Annie Potts, Tim Thomerson, Barry Corbin

Harry (John Candy) pripada posljednjoj generaciji obitelji Crumb, poznatih i talentiranih detektiva. Nažalost, čini se da Harry nije poprimio gene svojih očeva pa mora raditi u udaljenoj podružnici slavne detektivske agencije. U samom sjedištu, direktor Elliot Draison (Jeffrey Jones) kuje zao plan za koji mu treba nesposoban detektiv. Harry je, naravno, idealno rješenje. Unatoč svemu, Crumbova istraga donosi rezultate, koji su nepovoljni za Draisona.

POLICIJSKA AKADEMIJA I

Glume: Steve Guttenberg, Kim Cattrall , G.W. Bailey, Bubba Smith, Donovan Scott

Nakon što gradonačelnica odluči kako se na policijsku akademiju mogu upisati baš svi profili ljudi nastane prava zbrka.Sada instruktori te zapovjednik Lassard (G. Gaynes) su na sto muka. U stroju pred Lassardovim zamjenikom, poručnikom Thadeusom Harrisom (G. W. Bailey), nalaze se uistinu zanimljivi likovi. Među njima su Carey Mahoney (Steve Guttenberg) koji je umjesto odlaska u zatvor radije odabrao 'preodgoj' na akademiji, zatim nespretni Leslie Barbara (Donovan Scott), šutljivi i izuzetno snažan crnac Moses Hightower (Bubba Smith), bojažljiva Laverne Hooks (Marion Ramsey), ljubitelj oružja Eugene Tackleberry (David Graf) te Larvell Jones (M. Winslow) koji je izuzetno vješt u izvođenju raznih zvučnih efekata.

NIJE ZLATO SVE ŠTO SJA

Glume: Matthew McConaughey, Kate Hudson, Donald Sutherland, Alexis Dziena, Ewen Bremner

Ben Finnegan 'Finn' (Matthew McConaughey) je lovac na blago, a trenutno je u potrazi za potonulim brodom iz 18. stoljeća koji je prevozio dragocjen teret, odnosno škrinje s nakitom i zlatnicima. Zbog svog pustolovnog života Finn je žrtvovao i brak s lijepom Tess (Kate Hudson) koja je počela iznova graditi svoj život. Sada Tess radi za milijardera Nigela Honeycutta (Donald Sutherland), ne sluteći kako će se njen bivši suprug vratiti u njen život. Kada Finn pronađe novi trag koji ga može dovesti do lokacije skrivenog blaga, treba pronaći i čovjeka koji će financirati tu potragu. Finn uspijeva uvjeriti Nigela i njegovu privlačnu kćer Gemmu (Alexis Dziena) da mu se pridruže u potrazi, a Tess tako mora biti u njegovoj blizini. Stvari postaju sve napetije, jer se u potragu za blagom uključuju i Moe Fitch (Ray Winstone), Finnov nekadašnji instruktor i mentor, te okrutni lokalni gangster, Bigg Bunny (Kevin Hart).

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju