Ove nedjelje uživajte u tri vrhunska filma, samo na programu Nove TV!

O mačkama i psima - Profesor Brody (Jeff Goldblum) pred otkrićem je revolucionarnog cjepiva koje će posve poništiti uzrok ljudske alergičnosti na pse. Cijela se ideja nimalo ne dopada mačku na čelu mačje zločinačke organizacije. Mačke i same, podjednako željne vlasti nad ljudima i psima, rade na posebnom serumu - ali onome koji će prouzrokovati ljudsku alergiju na sve pse. Kad se u cijelu priču zabunom uplete mladi lovački pas Lou rat pasa i mačaka započinje.

Dan u New Yorku - Blizanke Roxy (Mary-Kate Olsen) i Jane (Ashley Olsen) iz doma na Long Islandu putuju u New York. Jane odlazi s namjerom održavanja govora koji bi joj trebao zajamčiti školarinu na prestižnom fakultetu, a buntovnica, punkerica Roxy sa željom da se probije u backstage na snimanju unerground glazbenog spota benda kojem želi progurati svoju demo snimku. Umjesto na željenim destinacijama Roxy i Jane se nađu usred sumnjivog posla na crnom tržištu progonjene od strane policajca Lomaxa (Eugene Levy).

Neograničena moć - Luther Whitney ( ClintEastwood) je jedan od najboljih stručnjak za provale. Za vrijeme jedne kriminalne operacije u luksuznoj kući Luther sasvim neočekivano postane svjedokom strastvene večeri ljubavnika koji iznenada prekida ulazak pripadnika tajne službe koji otvore paljbu na ženu. Luther se uspije iskrasti, a zaprepasti ga činjenica kako je ljubavnik upravo predsjednik Alan Richmond (Gene Hackman). Uskoro počinje istraga o ubojstvu mlade žene, a prvoosumnjičeni postaje Luther. Međutim detektiv Seth Frank (Ed Harris) siguran je kako se iza zločina krije velika tajna.


 
Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju