Ove nedjelje pripremili smo ponešto za svakog: komediju, crtani film i toplu ljudsku priču!

Izgubljeno nađeno - Veteran showa 'Saturday Night Live', David Spade, učinit će sve kako bi osvojio naizgled nedokučivu ženu u ovoj komičnoj farsi. Kako bi osvojio srce svoje voljene, Dylan će oteti njezina terijera kako bi ga poslije 'pronašao' i izazvao kod nje toliku zahvalnost da će ona pristati izaći s njime. No Dylanov lukav plan gotovo istog trenutka pada u vodu i to zahvaljujući Lilinu ljubomornomu bivšem dečku, nestalom prstenu, Neilu Diamondu, ružičastim desertnim labudima i umišljenim kamatarima.

Čudovišta u kući - Dvanaestogodišnji DJ Walters (glas Mitchela Mussa) zaključio je da je nešto čudno u vezi s kućom staroga Nebbercrackera (Steve Buscemi) preko puta ulice. Stvari nestaju unutar ruševne građevine: košarkaške lopte, igračke i ljubimci. Dan je prije Noći vještica te su DJ i njegov prijatelj Chowder (Sam Lerner) naletjeli na g. Nebbercrackera nakon što im je košarkaška lopta tajanstveno uvučena u kuću. Kada kuća pokuša progutati njihovu novu prijateljicu Jenny (Spencer Locke), okreću se Skullu (Jon Heder), dvadesetogodišnjem lijenom pizza-majstoru koji im govori da bi kuća mogla biti živa. Smišljaju plan kako napasti samo njezino središte, peć u podrumu. No njihov se plan izjalovljuje te kad ih kuća počne loviti niz ulicu, moraju se udružiti da susjedstvo učine sigurnim za maškare.

Potraga za srećom - Nakon financijskog sloma Chrisa Gardnera (Will Smith) i 5-ogodišnjeg sinčića Christophera (Jaden Smith) ostavlja njihova supruga i majka da se snalaze sami. Chrisu sada ne preostaje ništa drugo nego da pronađe bolje plaćeni posao, a za to vrijeme pristaje sudjelovati u programu uspješne brokerske tvrtke, s nadom da će mu to na posljetku donijeti siguran i dobro plaćeni posao. No, ipak za to vrijeme ostaje bez prihoda, a računi se gomilaju. Bez dovoljno novca otac i sin završavaju na ulici, a noći provode u skloništima za beskućnike i autobusnim kolodvorima. No, iako je situacija teška i gotovo bezizlazna, ljubav prema sinu pomoći će Chrisu u ostvarivanju onoga za čim je težio.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju