Večeras je možete gledati u filmu „Zavjera“, a tko je uistinu Mischa Barton, pročitajte u sljedećem članku.

Mischa Barton, mlada i uspješna britanska glumica, rođena je prije četvrt stoljeća u glavnom gradu Engleske, Londonu. Ipak, s obzirom da se njen otac bavio brokerskim poslom, cijela obitelj se, kad je Mischi bilo samo šest godina, preselila u New York. Nakon završetka srednjoškolskog školovanja odlučila se vratiti u Englesku gdje je pohađala tečajeve glume na londonskoj akademiji dramskih umjetnosti.

U glumačke vode uplovila je već kao osmogodišnjakinja pojavivši se na broadwayskim kazališnim daskama. Svoj debi na filmu doživjela je tri godine kasnije, ostvarivši ulogu u Lawn Dogs. Ubrzo se pojavila u još dva filmska hita, „Šesto čulo“ i „Ja u ljubav vjerujem“. Ipak, prava slava za nju dolazi 2003. godine kada dobiva ulogu Marisse Cooper u seriji za mlade „O.C.“ Ubrzo nakon navedene serije, bilježi uspješne nastupe u hitovima „The Oh in Ohio“ i „Closing the Ring“. Također, vraća se i nastupima u televizijskim serijama od kojih posebno treba izdvojiti pojavljivanje u „Zakon i red“.

Ono što se o njenom privatnom životu zna, je to da imala nekoliko ljubavnih veza sa ljudima iz show biznisa, kao što su Cisco Adler, Taylor Locke, Jamie Dornan i i Brett Simon. Ipak, od svih je najpoznatija njena veza sa frontmenom grupe „The Kooks“, Lukeom Pritchardom. Jedno vrijeme je imala i velikih problema sa zakonom, tako da je i uhićivana pod sumnjom da vozi pod utjecajem opojnih droga, no to vrijeme je sada, daleko iza Mische Barton.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju