I dalje nastavljamo sa megahitovima na filmskom programu. Nakon uspješnica „Ja sam legenda“ i „Seks i grad“, na red je došlo i kultno ostvarenje redatelja Sama Raimija, „Spider-man 3“!

Čini se da je Peter Parker, čovjek koji se krije iza kostima čovjeka pauka, konačno uspio uskladiti život superjunaka sa svojim privatnim. U vezi s Mary Jane mu cvjetaju ruže, a njegova hrabra djela sve više i više cijene i građani New Yorka. Čini se kako je sve divno i krasno, no problemi nastaju izlaskom iz zatvora opakog Flinta Marka koji se pretvara u opasnog Sandmana…

Kako nevolja nikada ne dolazi sama, počinju i Spidermanovi problemi s odijelom, koje odjedanput promijeni boju te time mijenja i njega, čime na površinu izbija Spideyjeva tamna i osvetoljubiva strana. Pod utjecajem odijela postaje previše samouvjeren i počne zanemarivati ljude koje najviše voli. Prisiljen da izabere između privlačnih moći novog odijela i samilosnog junaka kakav je nekoć bio, mora pobijediti osobne demone dok dva najstrašnija neprijatelja, Sandman i Venom, udružuju svoje moći i želju za osvetom koja prijeti Peteru i svima koje voli.

Film je i prije samog dolaska u kina bio jedna od najpopularnijih tema u novinama, a euforija je otišlo do te mjere, da su u New Yorku svojevremeno organizirali i Spidermanov tjedan! Kritičari su ga mahom hvalili, a ovaj megahit postao je i jedan od najjkomercijalnijih filmova svih vremena, zaradivši na svjetskom „box officeu“ impresivnih 890 milijuna dolara!

U svakom slučaju, mnogo neprijatelja, problemi s odijelom i još mnogo novih i zanimljivih stvari i događaja, očekuju vas u trećem dijelu Spidermana, kojeg vam svakako preporučamo pogledati u subotu u 20 sati na programu Nove TV!
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju