Večeras u 22.15 pogledajte film 'Potkupljivač' s Markom Wahlbergom u glavnoj ulozi. Preporučamo Vam još dva naslova ovog sjajnog glumca na našem video servisu OYO.hr!

Tri kralja

- U potrazi za bogatstvom i osobnim dobitkom četiri američka vojnika namjeravaju ukrasti zlato koje su Iračani otuđili u Kuvajtu i sakrili ga na tajnoj lokaciji negdje u iračkoj pustinjskoj bazi. Nakon što pronađu mapu koja bi ih trebala odvesti do blaga, kreću u akciju koja bi im, uz malo muke, mogla donijeti bogatstvo o kojem su samo mogli maštati. Na putu prema blagostanju, obučeni američki profesionalci susreću lokalno stanovništvo koje, ne obraćajući pozornost na njihove stvarne motive, očajnički traži njihovu pomoć.

Oluja svih oluja - Kapetan ribarice 'Andrea Gail', Billy Tyne, nezadovoljan je zadnjim isplovljavanjem zbog mršavog ulova. Najavljuje se nevrijeme i zbog toga i kraj sezone ribolova. Billy bez obzira na upozorenja drugih i meteorološke prilike, odlučuje isploviti još jednom i ostvariti dobar ulov. Okuplja posadu i kreće u ulov koji će donijeti mnogo neizvjesnosti...

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju