Večeras na našem programu imate priliku uživati u glumačkim sposobnostima Kylie Minogue. Stoga, vrijeme je da vam kažemo nešto više o njoj!

Mnoge su se pjevačke zvijezde okušale u glumi. Neke od njih, posebno one starije, poput Franka Sinatre su uspjeli napraviti i lijepe holivudske karijere, a nekoliko pažnje vrijednih djela snimila je i Jennifer Lopez. S druge strane, nekadašnji teen idol, Britney Spears, za svaki film u kojem je nastupala, dobila je možemo slobodno reći, katastrofalne kritike. Ovdje se ipak ne mislimo baviti ni Frankovom, ni Jenniferinom a niti Britneynom karijerom, već želimo predstaviti pjevačicu koju ćete večeras gledati u akcijskom hitu „Street fighter“, Kylie Minogue.

Kylie je na svijet došla prije 43. godine u najjužnijem milijunskom gradu svijeta, Melbourneu. Njena malo mlađa sestra, Danii, također je danas pjevačica, ali ipak, manje poznata od svoje slavne sestre. Obje su već od malena počele nastupati u australskim televizijskim serijama poput „The Sullivans“ i „Skyways“. Zanimljivo je da se Kylie najprije proslavila na televizijskom platnu, a ne kao glazbenica. Serija koja joj je donijela uspjeh bila je australska sapunica „Susjedi“. Zahvaljujući toj seriji dobila je brojne nagrade, među kojima i onu za najdražu osobu na australskoj televiziji. No, kako život često donosi iznenađenja, tako je i Kylie, spletom oolnosti završila u pjevačkim vodama. Naime, 1987., je na jednoj dobrotvornoj priredbi otpjevala pjesmu iz šezdesetih godina, koja se toliko svidjela okupljenima, da je dobila priliku izdati singl, koji je ubrzo srušio sve rekorde prodaje.

Zahvaljujući naglom uspjehu, krajem osamdesetih seli u Englesku, gdje širi svoju slavu osvajajući vrhove top ljestvica. Tamo je i izdala svoj prvi album, jednostavnog naziva Kylie. U to vrijeme počinje raditi i turneje po drugim zemljama, od kojih je najpoznatija ona japanska. Također, napušta tv seriju „Susjedi“ i snima svoj prvi film, „Delinquents“. Početkom devedesetih, s izlaskom albuma „Rhytim Of Love“, počinje s promjenom imidža. Od dotadašnje djevojčice postaje žena koja sve češće izražava svoj seksipil. Pozornost plijeni i s ljubavnim vezama, od kojih je najpoznatija ona sa, danas pokojnim pjevačem grupe INXS, MIchaelom Hutchenceom. Sredinom devedesetih počinje mnogobrojne suradnje, između ostalih s „Pet Shop Boysima“ i „M People“, ali daleko najpoznatiji duet snima sa sunarodnjakom NIckom Caveom. Njihova pjesma „Where the Wild Roses Grow“ bila je hit u gotovo svim zemljama svijeta. Ipak, dvedesetih je došlo i do pada njene popularnosti, ali je ipak, početkom novog milenija s nekoliko hitova, ponovo zauzela vrhove glazbenih ljestvica. Pjesma „Cant Get You Out Of My Head“ postao je njen najveći hit ikad, dok je za „Come into My World“ dobila prvog Grammyja.

Što se privatnog života tiče, spomenuli smo već da je punila naslovnice za vrijeme veze s Hutchenceom. U zadnjih par godina pokazala je i lavlje srce, uspješno se izliječivši od raka. Također, bila je i u dugogodišnjoj vezi s francuskim glumcem Olivierom Martinezom, koja je završila prije četiri godine.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju