Večeras na našem programu uživajte u komediji "Kućna zečica"! U nastavku donosimo kratki sadržaj filma, ali i priču o Hefnerovim zečicama koje su glumile u nekim holivudskim projektima!

Shelley Darlington (Anna Faris) živi bezbrižnim životom u Playboyevoj vili. Sve dok se jedna njezina suparnica ne pobrine da je izbace. Shelley je očajna i nema kamo otići. No sudbina je odvede u sestrinstvo Zeta Alpha Zeta. Zete se nalaze u nevolji, naime ukoliko ne uspiju pridobiti nove članice ostat će bez svoje kuće koja će pripasti njihovim suparnicama sestrinstvu Phi Lota Mu. Članice sestrinstva u borbi za kuću trebaju Shelleyjnu pomoć, ona će ih naučiti zavoditi i šminkati. S druge strane one mogu pomoći Shelly da se osamostali.

Uz Annu Faris koja glumi u večerašnjem filmu, valja spomenuti još nekoliko filmskih karijera djevojaka koje su put do slave postigle preko legendarnog magazina Playboy, vlasnika Hugha Hefnera, najprije nam na pamet pada Pamela Anderson. Jedna od najljepših žena devedesetih, najpoznatija je ostala po ulozi C.J. Parker u seriji Baywatch, a snimila je i film "Anđeo pravde". Nakon Pamele, moramo spomenuti Carmen Electru, koja je također glumila u "Baywatchu". U ovoj kategoriji moramo spomenuti i legendarnu, danas nažalost pokojnu starletu Ann Nicole Smith, koja je glumila u filmu "Neboder", uz bok našeg majstora borilačkih vještina Branka CIkatića. Kelly Brook i Jaime Pressly su se također skinule do kraja u Hefovom časopisu, a spomenimo da je i naslovnicu prvog broja hrvatskog izdanja Playboya također krasila jedna glumica, Lucija Šerbedžija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju