Večeras možete uživati u komediji „Mrak komadi“, gdje su glavne uloge odigrala braća Marlon i Shawn Wayans. Dok čekate film, saznajte nešto više o njima!

U subotu navečer vam ne možemo obećati dobru zabavu ako odlučite negdje izaći, ne možemo vam obećati ni dobro raspoloženje, no zato možemo garantirati dobru zabavu uz Marlona i Shawna Wayansa u izvrsnoj komediji „Mrak komadi“! Braća će vas kao i uvijek u svojim filmovima, nasmijati do suza, pa je red da naučite nešto više o zabavnom dvojcu.

I jedan i drugi su multitalenti filmskog svijeta, što se najbolje vidi po tme što obojica glume, produciraju i pišu, a godinu dana mlađi Marlon čak i režira. Shawn je na svijet došao u New Yorku, 1971. godine. Marlon očito nije htio da u Shawnu ima mnogo starijeg brata, tako da je rođen već sljedeće godine. Odrastali su u obitelji prepunoj braće i sestara, te su bili jedno vrijeme uključeni čak i u Jehovine svjedoke. Inače, gotovo su sva njihova braća i sestre poznati, te je tako primjerice i večerašnji film, u kojem oni igraju glavne uloge, režirao njihov stariji brat Keenen Ivory Wayans.

Čak i do slave, Shawn i Marlon su se probili zajedno, nastupajući sredinom devedesetih u sitcomu „The Wayans Bros.“ Počinju glumiti i u uspješnim naslovima, stariji brat u odličnoj crnačkoj komediji „Ne budi zao dok ispijaš juice u mojoj četvrti“, dok Marlon igra hvaljenu rolu u „Rekvijemu za snove“, gdje su on i Jared Leto, za prikaz ovisnika o drogi, dobili pljesak cijele filmske struke. Ipak, uskoro se vraća samo komedijama, što je u jednu ruku i šteta, jer talent koji je pokazao u „Rekvijemu“ mogao je biti iskorišten i za ozbiljne filmove.

No, na ovaj način je ponovo s bratom postao zaštitni znak urnebesnih komedija, te su njih dvojica snimili naslove poput „Mrak film“ i „Mrak komadi“ u kojem ćete večeras uživati na našem programu.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju