Neka i vas obuzme blagdanski duh gledanjem sljedećih naslova, jer najbolji blagdani su uz OYO.hr!

Zima za dvoje - Radnja filma odvija se u ruralnoj Južnoj Karolini četrdesetih godina prošloga stoljeća. Zajedno sa prekrasnom, 17godišnjom kćeri Alie (Rachel McAdams), imućna obitelj Hamiltonovih dolazi na odmor u ljetnikovac u malenom mjestu. Lokalnom dečku Noahu Calhounu (Ryan Gosling) Alie odmah zapinje za oko. Noah je siromašan dečko iz radničke klase, zaposlen u drvnoj industriji što se neće svidjeti Alienim roditeljima koji se žestoko protive ovoj vezi. Kao i svaka ljetna ljubav i ova brzo završava te se Alie najesen vraća kući u New York. Temperamentni mladi ljubavnici ne rastaju se na najljepši način no obećaju si da će pisati. Prije nego što će otići u rat, Noah piše Alie no sva njegova pisma završavaju u rukama Aliine majke. Alie u međuvremenu upoznaje Lona Hammonda (James Marsden), vojnika iz imućne obitelji kojeg njezini roditelji objeručke prihvaćaju. Ubro se zaručuje no ne može zaboraviti Noaha te ga, sedam godina nakon njihovog posljednjeg susreta, odlučuje posjetiti.

Ples malog pingvina - Kraljevski pingvini rođeni su da pjevaju. Svi osim malog Mumblea, koji je rođen kako bi plesao… plesao step. Takvo potpuno neprikladno ponašanje na koncu dovede do toga da Mumble biva izopćen iz zemlje kraljevskih pingvina i protjeran u veliki, hladni svijet. Mumble kreće, u pratnji svojih novih prijatelja Adelie Amigos i uz vodstvo sveznajućeg pingvina Lovelacea, na epsko putovanje te na kraju dokaže da ako ostanemo vjerni onome što jesmo, zaista možemo promijeniti svijet!

Šefica - Renée Zellweger tumači ulogu Lucy Hill, visoko pozicionirane šefice, zaljubljene u svoj život na visokoj nozi u Miamiju. U potrazi za velikim promaknućem, Lucy se odluči preseliti u zabačeni gradić u Minnesoti kako bi nadgledala restrukturiranje proizvodne tvornice. Nakon što je izdržala zaleđene ceste, hladno vrijeme i isto takav prijam lokalnih stanovnika, gradić i njegovi stanovnici joj ipak prirastaju srcu, a posebice zgodni predstavnik sindikata (Harry Connick Jr.). Ono što je započelo kao običan poslovni zadatak, postaje najboljom stvari koja joj se dogodila.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju