Neka i vas obuzme blagdanski duh gledanjem sljedećih naslova, jer najbolji blagdani su uz OYO.hr!

Charlie i tvornica čokolade - U centru stvari je siromašan, ali sladak dobrica Charlie Bucket (Freddie Highmore), koji s roditeljima (otac mu je upravo otpušten iz tvornice zubne paste) te bakom i djedom dijeli skučen stančić. Kada ekscentrični vlasnik tvornice Wonka (Johnny Depp) čija je čokolada internacionalno poznata, objavi gradu i svijetu da traži dostojnog nasljednika svog bogatstva, Charlie sanja da će upravo on biti jedan od kandidata. Kandidatom postaju samo petorica sretnika – djeca koja u jednoj od čokoladica pronađu zlatnu kartu, te otkrićem zarade boravak u tvornici čudnjikavog Willya Wonke. Kako je odvajanje od ionako skromnog budžeta Charlijevim roditeljima bilo nemoguća misija, Charlie žuđenu čokoladicu kupuje od novca koji je pronašao na ulici, te se time pridružuje ostalim klincima.

Zapravo ljubav - Ljubav se krije u svima nama

Od novopečenog premijera neženje (H.Grant) koji se, netom što uđe na vrata Downing Streeta 10, zaljubi u svoju suradnicu (M.McCutchen); do pisca (Colin Firth) koji na jugu Francuske liječi svoje slomljeno srce i ponovno se zaljubljuje.

Od udane žene (E.Tomphson) koja misli da gubi svog supruga (A.Rickman); do mlade nevjeste koja pogrešno protumači poteze najboljeg prijatelja svog muža.

Od školarca koji pokušava privući pozornost najpopularnije djevojke na školi; do udovca (L.Neeson) koji se trudi povezati sa sinom kojeg jedva poznaje.

Ljubav izaziva kaos za njih sve. Naravno s romantičnim, ludim i gorkoslatkim posljedicama za sve.

Polar Express - Na Badnje veče dječak leži u sobi. Miran i uzbuđen, diše polako i čeka kako bi čuo zvončiće na sanjkama Djeda Mraza. No umjesto toga, prolama se nevjerojatna buka, dječak briše maglu s prozora i tik ispred svoje kuće ugleda ogroman vlak koji pušta paru u noćno nebo. I tek što je istrčao pred kuću, onako u pidžami, iz vlaka ga upita kondukter 'No, ideš li?' 'Kamo?', pita dječak. 'Pa, na Sjeverni pol, naravno. Ovo je Polar Express!' I tako se dječak našao na putu za Sjeverni Pol, koji nije samo izlet u ledene krajeve, već putovanje na kojem on otkriva vjeru u sebe i u činjenicu da životna čuda uvijek postoje za one koji vjeruju. Ova klasična bajka kombinirana sa novom tehnikom animacije rezultirala je zanimljivim proizvodom, a u režiji Roberta Zemckisa sve je moguće.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju