Već godinama azijska kinematografija izbacuju izvrsne naslove, a koja tri filma s najvećeg kontinenta vam preporučamo na OYO.hr, doznajte u ovom članku!

Okus čaja - Sve samo ne obična japanska obitelj živi u Tochigi perfekturi, ruralnom mjestašcu sjeverno od Tokija. Glava obitelji je predani terapeut, a njegova žena netipična kućanica, animatorica freelancerica koja radi na vlastitom animiranom filmu. Život im je nedavno obogatila nova prinova, šestogodišnja Sahiko koja nastoji pobjeći gigantskom duhu sebe same koji ju posvuda prati... Obitelj još čine sin, djed i ujak, a kako sve to izgleda na japanski način doznajte gledajući film.

Simpatije za gospođicu osvetu - Emotivna Lee Geum-ya (L., Young-ae) razočarana je mlada žena koja nakon 13 i pol godina provedenih iza zatvorskih rešetaka, nepravedno osuđena zbog otmice i ubojstva dječaka Park Won-moa, nedjela koja nije počinila, napokon izlazi na slobodu. Odbivši po izlasku s robije kušati sir tofu, te se tako simbolički zavjetovati da se nikad neće vratiti u zatvor, Lee odluči pronaći pravog ubojicu i osvetiti mu se.

Kuća letećih bodeža - Pred kraj dinastije Tang, policajci Jin i Leo se udruže s Mei, plesačicom optuženom za veze s revolucionarnom frakcijom zvanom Kuća letećih bodeža. Policajci ju odluče ne privesti pravdi nego ju spasiti zarobljeništva pa ju Jin odvodi na sjever u nepoznato.. Na tom dugom i opasnom putovanju njih će se dvoje prilično zbližiti…

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju