Naša 'Noć adrenalina' ove subote donosi tri filma zbog kojih ćete ostati prikovani uz program Nove TV.

OBRAČUN S JAKUZOM - subota 20.00

Glume: Steven Seagal, Matthew Davis, Takao Osawa, Eddie George, William Atherton, Ken Lo

Kada guvernera Tokyja ubiju tijekom izborničke kampanje, bivši agent CIA-e Travis Hunter (Steven Seagal) mora pronaći krivca. U tome mu mora pomoći agent FBI-a Sean (Matthew Davis) koji je još novajlija. Travis ima sjajne veze s podzemljem, jer je odrastao u Japanu, a ujedno je i stručnjak za borilačke vještine i mačeve. Travis je jako dobar u tome zato što ga je podučavao bivši član Jakuze. U istrazi Travis otkrije da se vodi rat među starim tradicionalistima Jakuze i novom generacijom koju predvodi poremećeni Kuroda (Takao Osawa). Kada jedan od Kurodinih ljudi ubije Travisovu zaručnicu Nayako (Kanako Yamaguchi) na brutalan i kukavički način, ovaj slučaj istrage ubojstva postane osoban te on kreće u osvetu.

ŽENA MAČKA - subota 21.55

Glume: Halle Berry, Benjamin Bratt, Lambert Wilson, Sharon Stone, Frances Conroy

U gradu Gothamu povučena i dobrodušna grafička umjetnica Patience Philips zaposlenica je Hedare Beautyja, goleme kozmetičke tvrtke koja upravo planira na tržište izbaciti revolucionaran proizvod protiv starenja. Kada Patience slučajno otkrije mračnu tajnu svog poslodavca, biva napadnuta i ubijena. Međutim egipatska mačka Mao, kojoj je Patience jednom spasila život, vraća joj uslugu tako što je oživi. Željna potpunog iskorištavanja druge prilike i drugog života koji je dobila, Patience zbog novostečene snage, brzine, spretnosti i osjetljivosti osjetila preuzima identitet Žene mačke, neustrašive osvetnice koja se obvezala zaštititi svijet od užasa kojim ga Hedare planira preplaviti. Međutim zgodni detektiv na tragu je neuhvatljive i zagonetne Žene mačke.

SMRTONOSNA BITKA : ISTREBLJENJE - subota 23.40

Glume: Robin Shou, Talisa Soto, James Remar, Sandra Hess, Lynn Red Williams

Šačica herojskih ratnika ima samo šest dana da spasi planet.Da bi uspjeli, mora preživjeti najspektakularniji niz izazova s kojima se ikad susreo ijedan čovjek ili bog te se boriti protiv zla vojskovođe koji želi preuzeti kontrolu na Zemljom.

Zli car Shao Kahn (Brian Thompson) otvara portal između svoga Vanjskog svijeta i Zemlje i doveo svoju kraljicu Sindel (Musetta Vander) koja je Kitanina (Talisa Soto) davno preminula majka. Zato je Zemlja u opasnosti da za šest dana postane dio Vanjskog svijeta, što Liu Kang (Robin Shou) i ostali moraju spriječiti. Kahn ubije Johnnyja Cagea (Chris Conrad) tijekom sukoba slomivši mu vrat te se preostali Zemljani moraju regrupirati i smisliti kako pobijediti Shao Kahna.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju